Остава ли смъртта астрологически следи?

Ти лайф за Лекува

Смъртта е актуална тема, не само за езотериците, от векове. Но, колкото и да се спекулира по темата, тя трудно може да бъде предсказана

смъртта
Астрологията може да предвижда и да предсказва важни събития в живота на човека. Може ли да се направи изводът, че тя може и да предрече такова единично и неизбежно събитие в живота на хората капо смъртта? Отговорът е „Не”. Астрологията не владее такава достоверна техника.

Но от друга страна, с нейна помощ могат да се предсказват най-важните житейски събития, включително и периодите, когато здравето е подложено на опасности. Данните обаче постоянно се променят.

Хората се отнасят различно към смъртта

Например жертвата на дълга и изнурителна болест може да се радва на смъртта и да я възприема като край на безкрайната болка. Човек с дълбоки духовни и религиозни вярвания може да не се страхува от последния си час. Това е така, защото той гледа на него като на преход, а не като на край. Често в рождената карта на човека може да се видят данни за загубата на близък. Но те могат да се появяват много по-често, отколкото смъртта, свързана с тях. И наистина, какво ще постигнем, ако астролозите могат с точност да определят датата на нашата смърт?

Според специалистите в тази област информацията за вероятността от смърт се състои от множество показатели в рождената карта. Те могат да се разглеждат като точки, посочващи рискови за живота периоди. Както показват историческите факти, древните астролози вярват в тази теория. Гърците, които извънредно прагматично подхождат към въпроса за смъртта, посвещават цяла глава or Tetrabiblos на изчислението „Дължината на живота”.

Но съвременните астролози не са съгласни с формулировката, че смъртта не оставя следи в картата на раждане, тъй като представлява агравматичен преход -крачка през прага – и затова е най-добре да се установява в наталнага карта като период на скръб и мъка

Ако се въздържим от предсказването на смъртта поради това, че не можем да определим точната дата и време, то трябва да сме внимателни в изказванията, засягащи рождената карта на починал човек.

Ако не вярваме, че смъртта е астрологически точен феномен, не можем да твърдим, че тя може да бъде предсказана чрез ретроспективен анализ. Първостепенният въпрос е: оставя ли смъртта астрологически следи? Именно това трябва да изяснят астролозите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар