Няма да повярвате: Тези хора имат необикновени способности!

Ти лайф за Лекува

Тези четирима човека имат необикновени способности. Те изумяват науката. Техните уникални способности наистина са смайващи

способности
Според учените хората не използват мозъка си пълноценно. Ако бъдемточни, за да функционираме а обществото и да се справяме с всекидневните си задачи, е достатъчно да използваме мозъка си на 20%. Ами ако онези 80%, които пазим в резерв, всъщност могат да ни дадаг невероятни възможности? Защо да не опитаме да ги активираме! Може би изведнъж ще се окажем човек, който ще изненада с талантите си целия свят…

Представяме ви мъже и жени, които изненадват със способностите си. Ако не вярвате на паранормални явления или смятате, че всички екстрасенси са шарлатани, може би ще промените мнението си. Хората, с които ще ви запознаем, те са преминали различни научни и медицински изследвания, за да докажат, че способностите им са реални.

Наташа Дьомкина

Тийнейджърката живее в малко градче, където няма кой знае колко интересни неща. Животът й е като на всяко друго дете. До един момент. Скоро жилището й се превръща в чакалня, където идват хиляди хора в нужда. И всички очакват от нея едно и също: да ги прегледа с феноменалното си зрение. С други думи тя е… рентген!

Тази мила девойка твърди, че има както нормално, така и рентгеново зрение. Нещо повече, тя лесно може да превключва от обикновеното на т.нар. паранормално зрение. Диагностицира хората, назовава травмите и болестите им. Нищо чудно, че вече има медицинска диплома.

Роза Кулешова

99% процента от хората използват очите си, за да четат книги или да определят различни цветове. За тази цел обаче Роза Кулешова разполага с нещо различно: тя може да чете със завързани очи, но при това използва пръстите, лактите или краката си.

Лекарите провеждат експерименти и прилагат различни подходи, но тя въпреки всичко успява да се справи с поставените й задачи. Според специалистите хипотеза, че способностите й са резултат от увреждане на мозъка. Но тя отнася тайната със себе си – Роза Кулешова умира прекалено рано от кръвоизлив в мозъка.

Дин Карнасис

Колко дълго можете да тичате, преди да се уморите? Час или два? Погледнете този човек – той няма никакви ограничения, що се отнася до физическите натоварвания. Мускулите му никога не се уморяват, затова може да тича дълго, без да спира.

Човешкото тяло получава енергия благодарение на глюкозата, която изработва млечна киселина. Излишното количество от нея ни кара да усещаме умора. Но млечната киселина не влияе на Дин и неговите мускули.

Крис Робинсън

Този човек се събужда един ден в приятен шок от това, което сънува. Той е още по-потресен, когато след няколко часа всичко, което вижда насън, се случва в действителността. Оттогава той предсказва различни събития.

Крис може да се събуди във всеки момент и да нахвърля набързо това, което е сънувал. Той участва в различни реалити шоута, преминава медицинско изследване и от него сериозно се интересуват учените, феноменът му е уникален и няма никакви съмнения, че способностите му са истински.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар