Научете се да влияете незабележимо на тийнейджъра

Ти лайф за Лекува

Трябва да знаете как и по какъв начин да влияете незабележимо на тийнейджра. Така ще може незабележимо и без много драми да наложите мнението си


Пубертетът е толкова труден период с всички тези смени на настроенията и желанията, с изблиците, с неочакваните промени в поведението, че единственият сигурен начин да оцелеете като родители в окото на тази буря е да стъпвате внимателно. И да бъдете хитри.

С порасналите деца имате нужда от сериозно обмислена тактика, независимо дали става въпрос да им помогнете с ученето или да утешите сърдечните им терзания. Някой ще каже, че става дума за манипулация. Но никой родител на тийнейджър няма време за дефиниции, нито му пука за тях. Ако работи, значи е добро.

Има елегантни техники, с които ще ви е по-лесно да родителствате този странен субект у вас, който изведнъж се появи на мястото на вашето сладко детенце.

Кои са хората, които най-успешно влияят на децата в тази възраст?

Приятелите им, разбира се. Ето защо съвет номер едно е изглеждате приятели с тийна. Това означава да го изслушвате внимателно и да се интересувате от неща, които всъщност не са ви толкова интересни. Да слушате с реално внимание, не с престорено, защото техните Прочетете повече за нещата, които интересуват вашия син или дъщеря. Може да става въпрос за японски анимационни герои или за момчешка група от Корея – няма значение, научете повече. Бъдете в час с всичко, което е модерно днес сред тийновете и това ще ви даде голямо предимство в техните очи.

Когато искате да говорите с детето си с цел да му повлияете, започнете разговора отдалеч с темите, които го вълнуват най-силно. Елегантно му припомнете какъв капацитет сте по манта комикси. А щом сте такъв, няма как да не разбирате и от всичко останало,нали? От дума на дума стигнете до важната за вас тема и я вмъкнете под формата на ваше лично мнение. Без натиск, без властно отношение, само мнение. Например: „Като си говорим за манта, онзи ден търсих повече информация, но ми беше трудно да си преведа от английски някои пасажи. Трябваше да уча английски по-упорито на твоите години, сега нямам време за това, а е толкова полезно!“ След няколко такива „случайно“ навързани разговора може да отворите дума тийнът да се запише на езиков курс.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар