Фън-шуй правила за съхранение на документи

Ти лайф за Лекува

Фън-шуй обича реда във всичко, в това число и в документите


Понякога нещата не вървят именно защото деловите книжа не се съхраняват както трябва и външният им вид е, меко казано, незадоволителен. Към документите, трябва да се отнасяме с уважение и тогава успехът и богатството няма да закъснеят.

Образцов ред

„Творческият хаос“, който практикуват някои, всъщност е голяма пречка за привличане на успеха и благополучието в живота. Особено ако този безпорядък се отнася до делови книжа – както офисни, така и домашни документи.

Според учението фън-шуй всички документи трябва да са в образцов ред. Навреме се избавяйте от излишната документация, а всички работни книжа съхранявайте надлежно. Редовно правете ревизия и подреждайте документите по папки. Добре е да са с червен цвят. Най-доброто място за съхранение на всякаква делова документация е северната част на дома или офиса.

Голяма помощ ще ви окажат в делата три китайски монетки на процъфтяването, завързани с червена лента

Можете да ги прикрепите към важни финансови документи, папки с,отчети и фактури, счетоводни книги, но обезателно с йероглифите нагоре. Тези монети могат да се залепят върху сейфа или касата, да се сложат на бюрото на счетоводителя или под щанда на магазина.

Въобще във фън-шуй на документите са уместни всякакви символи на паричния успех. Затова майсторите на това изкуство препоръчват да се пазят в архивите едри монети, йероглифи на изобилието и богатството и дори листа мента.

Полезни са също изображения^ на дракон, костенурка и възелчета на щастието. Картинките на дракони и костенурки способстват за увеличаването на обемите на продажбите. Защитават
счетоводството в сложни ситуации и помагат да вземете вярното решение. А възлите на щасхието привличат благоприятните възможности.

Талисманите трябва да се поставят там, където се съхраняват документите.

За привличането на успех в делата можете да капнете и няколко капки аромамасло при важните книжа. За целта са подходящи масло от пачупи, бергамот и кедър, които привличат парите, както и ароматите на портокал, канела и чаено дърво, помагащи по-бързо да се постите успех в бизнеса.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар