Седмичен хороскоп: Успех за Близнаците, късмет за Рибите

Ти лайф за Лекува

Хороскоп за периода 30 октомври – 5 ноември

ОВЕН – Изключително важно е да се насочите към развиването на интуицията си. Красноречието ще ви е от полза при разрешаването на семейни спорове. Здравето ви ще бъде добро.

ТЕЛЕЦ – До средата на периода не злоупотребявайте с доверието, което ви гласуват близките. Способността ви да привличате благоволението им ще отвори множество врати пред вас.

зодиите хороскоп

Успех за Близнаците

БЛИЗНАЦИ – Добре е да не отлагате изпълнението на ангажиментите. Значителни успехи ще ви носят практичните занимания, които при всяко едно положение ще увеличат приходите ви.

РАК – Не допускайте навлизането в криза от материален или душевен характер. Постарайте се да запълните липсите, които чувствително усещате в отношенията си с интимната половинка.

ЛЪВ – Не отлагайте провеждането на откровен разговор. Около средата на периода печалбите и перспективите в живота ви ще идват благодарение на преодолените от вас трудности.

ДЕВА – Не допускайте незаинтересованост по отношение на делата, които пряко засягат вашето семейство. По-голямата част от вас ще са прекалено дейни, което може да подразни близките ви.

ВЕЗНИ – През почивните дни е възможно да получите дълго чаканите от вас отговори на лични въпроси. Наложително е премахването и на най-малката вероятност за недоразумения със заобикалящите ви.

СКОРПИОН – Не си позволявайте повишена емоционалност в отношенията с близките ви. Отдайте водеща роля на стремежа си да постигнете хармоничност с партньора.

СТРЕЛЕЦ – Направете необходимите стъпки, за да укрепите здравето си, тъй като ще сте податливи на вирусни заболявания. Стремете се да преодолявате изпречващите се на пътя ви трудности.

КОЗИРОГ – До средата на периода случайностите ще определят развитието на делата ви. Напълно възможно е да ви се наложи да проявите гъвкавост, от която само ще спечелите.

ВОДОЛЕЙ – С ентусиазъм ще постигате общите цели с интимната ви половинка. Действайте с желание по отношение на делата, от които очаквате доходи. Погрижете се за здравето си.

РИБИ – Опитайте да настоявате, търсите и защитавате своите права в материално отношение. Късметът ще ви съпътства в инициативите, предприети от вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар