Ако искаш да живееш богато – дарявай!

Ти лайф за Лекува

За да живеем богато трябва да знаем как да даряваме. Да пренасяме в жертва всичко онова, което обичаме, за да получим онова, което обичаме

богато
Векове наред народите отбелязват различни празници, чиято главна цел е осигуряване на добра реколта. За нашия съвременник нейният еквивалент е охолен и успешен живот. За да се сдобият с желаното, нашите предци са се тренирали безвъзмездно да принасят жертви…

Келтите на празника Имболк разбивали масло с прясно издоено мляко, намазвали хляб и оставяли за през нощта това подаяние към богинята Бригита. В онези стародавни времена това си е истинско разточителство. Дали не им е било жал да разхищават тези ценни продукти? Отговорът е прост – щом този обичай е достигнал до наши дни, те са го правели не просто доброволно, но и с радост.

БЕДНОСТТА Е СЪСТОЯНИЕ НА УМА

Защо нашите предци постоянно са се договаряли с боговете и са им поднасяли жертви? Страхували са се от тях? В езичебтвото това не е прието. Просто нашите прабаби и прадядовци, все още здраво свързани с природата, по-добре са усещали законите на битието, а именно: ако искаш да живееш богато – умей да даваш.

Нашето съвременно съзнание, за съжаление, е съзнание на бедни хора, защото да дадеш, да принесеш в жертва нещо, за нас означава да се разделим със спечеленото. Но да се мисли така, е неправилно, тъй като в нашата картина на света се формира следната програма – аз няма да дам, защото на мен няма да ми стигне. И наистина не ни стига. А предците ни са се упражнявали на всяка значима дата да отдават (да жертват) за боговете, като по този начин са тренирали и мисленето си – аз поднасям жертва, защото съм уверен, че ще имам богата реколта, по-добра от предишната.

Днес ние не напрягаме мисленето си и свързваме думата „благотворителност“ само със замитащите греховете си милионери

Няма да се задълбочаваме в сакралния смисъл на жертвоприношението, а ще разгледаме психологическата му плънка – да дадеш без съжаление и със спокойствие, значи да настроиш подсъзнанието си, че в живота ти ще има достатъчно от това, което даваш. А как-то е известно, шгсълта е материална.

ПРЕНАПИШЕТЕ МЕНТАЛНАТА ПРОГРАМА НА БЕДНОСТТА За делта ще ви помогне следното.

– Изяснете главните си материални ценности. Парите са еквивалент на други блага: някой с тях отива в магазина, а друг си купува поредния комплект спално белюо. За какво вие самите с радост заменяте банкнотите?

2. Подарете това, което за вас е ценност, на близките си хора и приятели.

3. За да не чувствате съжаление за пожертвованието, започнете с малки подаръци, като постеренно увеличавате честотата или стойността им. Разбира се, струва си да дарявате само на онези, които споделят вашата любов. Главното е искрено да се радвате, когато поднасяте подаръка.

4. Когато подарявате, си повтаряйте наум: „Поднасям този дар, за-щото в живота си имам изобилие от всичко, което ми е нужно. Да бъде така и занапред!“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар