Мудрите променят човешката енергетика

Ти лайф за Лекува

Мудрите могат да променят човешката енергетика и да направят деня ни много по-спокоен и пълен с любов и ведрост

Не е тайна, че светът е пронизан от енергия, всичко в него е свързано с невидими за окото енергийни нишки. Промените на една същност повличат по веригата неизбежни промени в останалите взаимосвързани същности.

С други думи, променяйки собственото енергетично пространство, ние променяме едновременно и околното, в това число и пространството на другите хора. Така, извършвайки някакво действие, ние променяме заобикалящия ни свят.

Жестове, думи, постъпки – всичко влияе на енергоинформационното ни поле, довеждайки до различни резултати. За съжаление, не сме способни трезво да ги анализираме. Често се ругаем сами, без да подозираме каква е огромната сила и влиянието на думата. Жестовете ни се отличават с хаотичност.

За да тече животът ни равномерно, за да ни се случва само това, което ни е нужно (необходими събития, хора, обстоятелства), трябва да се научим правилно да взаимодействаме с Вселената, управлявайки енергетичните нишки и по този начин променяйки околното пространство и собствения си живот.

Мудрите представляват сгънати по определен начин пръсти – получените фигури ни помагат правилно да изградим необходимите енергетични конфигурации. С тяхна помощ можем да постигнем процъфтяване, благополучие, любов и радост. Мудрата е ключ към анахата – сърдечната чакра; подкрепя безусловната любов и осъзнаването на личността като част от нея.

Какво може да направи за вас тя? Може да промени живота ви, да ви превърне в магнит за противоположния пол. В енергетичен план тя разтваря редицата на енергийните контури, които отговарят за вътрешното обаяние, затворени поради различни обстоятелства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар