Навърших 45 и станах нимфоманка!

Ти лайф за Лекува


Преди това цял живот бях с един-единствен мъж

Аз винаги съм била много скромна, да не кажа задръстена. Ходих с ученическата ми любов, той ми беше първото гадже, а също така и първият мъж въобще. Омъжих се за него и никога дори и не съм помисляла за изневяра.

Направихме добро семейство, то си е такова и до ден днешен. Имаме две прекрасни дъщери. Съпругът ми винаги е бил перфектен във всяко отношение – и като съпруг, и като баща, осигурява добри пари в семейството, успяхме да изучим децата, едното вече е задомено.

И, както всичко си ни е наред, се случи нещо, за което не мога да виня никого, освен самата себе си. Случи се така, че преспах с един колега. Стана почти случайно и това ми бе единствения път, когато съм била с друг мъж в живота си. Мислех, че ще умра от угризения, и имах такива, но наместо това нещо ми стана и… просто не мога да се спра. За половин година съм преспала с трима души, с които се запознавах от сайтовете. И не мога да се спра. Мъжът ми – първо, не го заслужава, и второ, ако разбере, ще проваля наистина хубавото ни семейство…

В.С., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар