Любовно гадание с рози казва цялата истина за любовта

Ти лайф за Лекува

За това гадание имате нужда от две едри рози, широка чашка или купа, две бели или жълтеникави свещи във високи свещници

рози
За това гадание с рози използването на червени, сини или зелени свещи категорично се забранява. Ако девойката, гадаеща на любим, е съвсем млада, ще й е необходима бяла роза – символ на чистота и непорочност. По-зрелите особи -20 – 25 години, се характеризират от цвете в розов или чаен цвят. За жените на балзаковска възраст е нужна яркочервена роза, а за дамите над 40 -екстравагантна жълта. Второто цвете трябва да е черна роза – символ на мъжкото начало.

Поставете чашката на малко възвишение така, че да ви е удобно да седите и да гледате в нея. Напълнете я с вода, но не догоре, от двете й страни поставете двете свещи така, че като се наклоните, да не виждате отраженията им във водата, а само светлината им

Откъснете листенцата първо на черната, след това на светлата роза, смесете ги и ги сложете в отделна чиния. Черните листенца означават мъжкото начало, а светлите – женското. Наклонете се над вашата „вълшебна чаша” така, че дъхът ви да докосва водата, и задайте на глас въпроса си. След това вземете от чинията с лявата ръка щипка листенца и ги сложете в дясната си ръка, като кажете: „Както листенцата докосват водата, така моят взор да придобие знание, да се сбъднат мечтите ми и да позная – кой си ти”. След това плавно очертайте с ръката, в която държите листенцата, три кръга над водата по часовниковата стрелка, след което рязко изсипете листенцата във водата.

ТРАКТОВКА НА СИМВОЛИТЕ

В течение на 5 -10 минути внимателно наблюдавайте плуващите листенца, като обърнете внимание на тяхното разположение едно към друго: дали са заедно или се движат, потъват или остават на повърхността. Запомнете всеки детайл.

Ако падналите листенца са се разделили по равно на мъжки и женски – можете да сте спокойни: избраникът ви е предан и отношенията ви ще продължат с години. За самотните особи това е знак за скорошно запознанство.

Ако по-голямата част от тъмните листенца образуват отделна група – това е явен повод за безпокойство, сигнал, че любимият намисля прекратяване на отношенията или се отнася лекомислено към вас

Когато повечето тъмни и светли листенца образуват кръг, това е знак, че скоро възлюбеният ще ви направи предложение, че замисленото обезателно ще се осъществи. Такъв „рисунък” говори, че щастието ви вече пътува към вас.

Ако сте забелязали, че в кръга от листенца се опитва да се вклини някой „чужд”, значи в амурните ви дела назряват проблеми. Ако при това листен-цето е насочено към кръга с острия си край, това е показател, че някой трети се опитва да се намеси в отношенията ви (дали е мъж, или жена, ще определите по цвета на листенцето). Ако „чуждите” са две или повече, гответе се за получаването на важно известие.

Ако листенцата са се потопили под водата, това е свидетелство, че любовните ви отношения са към финала си и фортуна явно не е на ваша страна.

Не изливайте водата, в която са стояли листенцата. Добавете я във ваната, изплакнете с нея ръцете, лицето си и ще видите как ще се промени не само външността, но и животът ви: очите ще заблестят, походката ще стане лека и уверена, а мъжете – всички без изключение ще ви съпровождат с поглед.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар