Ние сами програмираме собственото си безпаричие: как да променим това?

Всеки ден използваме безобидната на пръв поглед фраза „Няма пари“

пари

Ние сами програмираме собственото си безпаричие: как да променим това?

При това дори не се замисляме, че изказаните мисли се материализират и по този начин сами се настройваме за безпаричие. А нали парите могат „да се обидят“ и да си тръгнат.

Силна енергетика имат и китайските монетки с квадратен отвор в средата. Те не трябва да стоят на показ – поставете ги във фонтан или ги скрийте.

Добре се отразява на богатството и ако по време на почистване във водата, с която миете пода, добавите портокалови кори. От гледна точка на фън- шуй след такова почистване се изхвърля негативът.

Оказва се, че кухнята е идеална за съхраняване на магимески монети. Поразителното е, че най-подходящото място за това е… хладилникът. Той трябва да е чист – помнете, че парите не обичат мръсотия. Сложете монетите вътре със страната „ези“ нагоре и периодично ги сменяйте, за да не се замърсяват. А на вратата на хладилника сложете магнитче ананас – символ на богатството в дома.

Парите обичат да идват и да напускат дома през вратата. Затова спазвайте чистота в антрето – разхвърляните обувки могат да „прогонят“ парите. Под входното чердже поставете монета със страната „ези“ нагоре и почиствайте често, за да не се образува прах.

Парите се привличат и чрез портфейла. Той трябва да е нов и красив. Най-добре е да е черен, кафяв или златен – тези цветове привличат парите. За предпочитане е да е изработен от кожа. Сложете в него щастлива монета, която сте получили за нещо, свършено с удоволствие. И не я харчете! Може да бъде и сгъната на триъгълник зелена банкнота от един долар – все пак е твърда валута.

Купете си и амулет за портфейла – китайски монетки, вързани с червена панделка, нечетен брой. В портфейла ви трябва да цари ред, банкнотите да са подредени и да не са смачкани.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар