Как да изчистите отрицателната енергия от любими дрехи?

Отрицателната енергия е навсякъде около нас. Тя попива дори в любими дрехи, които след това не искаме повече никога да сложим

отрицателната енергия
Отрицателната енергия, която сме приели недоброволно, често попива в дрехите ни и влиза дома ни. Как да се отървем от нея?

ПРАНЕ

Тъканите, особено натуралните, добре задържат това, което е заложено в тях. И това е независимо дали съзнателно някой го е направил, или платът сам е попил енергията. Случва се хубава дреха да престане да ви се харесва, след като, облечени в нея, сте преживели някаква голяма неприятност. Всъщност тя е запомнила какво се е случило и обличайки я, вие изпитвате дискомфорт.

Да се отстрани отрицателната енергия от влакната на материята, е по- сложно, отколкото да се премахне енергетичното замърсяване, натрупано върху гладкия под. Ако станалата ви неприятна вещ е много скъпа, опитайте след пране да я подържите под течаща вода, като си представяте как от преплетените нишки се отмива това, което е полепнало по тях. Добре е да изплакнете дрехата в чист ручей, но при липса на такава възможност ще свърши работа и кранът със студена вода.

ГЛАДЕНЕ

По време на гладене можете да запечатате, да залепите към тъканта това, което смятате за нужно, или което случайно ви се е изплъзнало от устата. Затова не бива да гладите, когато сте ядосани, а още повече – разгневени.

Едва ли ще спите спокойно, ако цялата ви злост се е отпечатала върху спалното бельо чрез горещата ютия. По време на гладене можете да отчетете предназначението на дрехата и да заложите в нея нужните емоции. Например в деловия костюм можете „да вложите” образа на успешен и целеустремен човек и когато го обличате, да създавате у околните съответното впечатление.

ПРОВЕТРЯВАНЕ

Проветрявайки стаите, можем да изгоним това, което пречи, и да пуснем в дома нещо ново. За да изгоним лошото, трябва да направим течение, като си представяме как енергиите, които ни пречат, се насочват към изхода. Ако с миенето постигаме почистване на пода, с помощта на въздуха добре се прочиства пространството над него. Трябва да си представяме как той прониква във всяко кътче, изгребва и отнася със себе си ненужната енергия.

За да пуснем в дома новото, трябва да го определим за себе си: усещането за кристална чистота на звънящия зимен въздух, на топлия летен ден, свежестта на пролетния вятър. Погледнете през прозореца, вдишайте въздуха, постарайте се да го разложите на ноти, да разделите смесващите се миризми.

Отделете това, с което бихте искали да запълните жилището си, и мислено привлечете въздуха към себе си, създавайки въздушен поток, състоящ се от нужните ви миризми, усещания, може би звуци. Нека именно тази смес влезе в дома ви и го запълни догоре.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар