Докато се усетя, съм се превърнала в негова робиня


Държи се с мен като със слугиня, постоянно ме унижава

С мъжа ми се запознахме се преди 7 госини, влюбихме се, той ме носеше на ръце, угаждаше на всеки мой каприз, защото аз бях изключително самоуверена и независима жена.

Но неусетно за самата мен докато аз хлътвах по него, той започна всячески да ме обсебва и така осъзнавайки се, един ден разбрах, че от милия и любвеобилен мъж се е превърнал в един тиранин, а аз от независима красива млада жена, в негова покорна робиня, която прави ябсолютно всичко, което поиска той.

За мен сега неговата дума е закон, държи се с мен така сякаш му принадлежа, богат е, издържа ме изцяло, но пък очаква в замяна да му пера, чистя, готвя, гладя… не мога да излизам от вкъщи без негово позволение, когато имаме гости, аз влизам в ролята на домашна прислуга, а не стоя наравно с тях на масата. Подвиква ми подигравателно, наричайки ме с най-различни унизителни именца, дори ме и побийва, когато сметне че съм го заслужила, дори пред хората!

Понякога, когато сме навън на заведение, трябва да му искам разрешение за да говоря с някого, и така…

Осъзнавам обаче че не бих могла да го напусна, въпреки всичко това го обичам, та исках да се обърна към вас с цел да науча вашата преценка на така създалата се ситуация, нормално ли е да се примирявам с това, или здраво съм го загазила?

В.Г., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Кол says:

    Загазила си.

Добавете коментар