Какво казва за характера ви вашето кутре?

При цялата си физиологическа „ненужност“, в хиромантията малкото кутре има особено значение


Защото Меркурий е многолик: той е не само бог на търговията, печалбата, ловкостта и измамата, но и покровител на красноречието, умението да убеждаваш и да слушаш – качества, без които общуването е невъзможно.

Красивото и право кутре говори за добри комуникативни способности, пластичност на интелекта, артистизъм, креативност, сексуална привлекателност и тайнственост.

Некрасивото – извито, тънко, деформирано, кутре обикновено се съчетава с идеалистическа или монашеска Линия на сърцето. Уви, бракът не е щастие за всички. В описания случай – заради низки сексуални потребности.

Много дългото кутре свидетелства за хитрост, комбинативност, лъжливост, натрапчива сексуалност.

Късото показва проблеми в общуването, във взаимоотношенията с противоположния пол, затвореност, лоша обучаемост, духовна незрелост.

Извитото малко кутре често се смята за признак на нечестност.Това не съответства напълно на действителността. Силно извитото кутре, напомнящо кука, действително може да бъде атрибут на лъжеца, но леко извитото е признак на прекалена доверчивост и на известна жертвеност.

Пръстени на малкото кутре носят творческите хора и желаещите да постигнат успех сред противоположния пол.

Наполеон Бонапарт е имал много дълъг показалец (почти равен на средния пръст), което се среща крайно рядко. Докато малкото кутре на императора е било криво и некрасиво. Очевидно властта, а не любовта е била главното влечение на корсиканеца.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар