На какво трябва да научите порасналото дете, преди то да заживее само?

Ти лайф за Лекува

Ако вашият тийнейджър изгаря от желание да заживее само, имайте едно на ум. Сега е моментът да проведете курс по домакинстване

заживее
Щом тийнът никога не е пускал пералнята вкъщи, обяснете подробно как става това. То е близо до ума, че тъмните и белите дрехи не се перат заедно, но не пропускайте тази част от инструкцията.

Детето ви не е тъпо, просто няма опит. Най-добре да разгледате техниката в квартирата и на място да обясните за градусите на пералята, ютията, печката и т.н.

Може да покажете как се готвят основни неща, или поне любимите му, ако хич нищо не може. Не забравяйте да подчертаете, че винаги сте на един телефон или клик разстояние за всякакви въпроси. Не го претрупвайте с информация, надали ще запомни как се отпушва тоалетна и как се чистят плочките в банята. Разумно е обаче да му направите аптечка и още един списък кое лекарство за какво е.

Щом синът или дъщеря ви твърдо държи да живее с компания или с гадже, пак поговорете за изпитанията на съвмеството съжителство. Подгответе го психически да не очаква, че всичко ще е цветя и рози, че понякога ще се дразнят и поскарват. Дайте идея още в самото начало да установят правила на дома: кой кога чисти, мие чиниите, кани гости и т.н.

За свое спокойствие се огледайте за съседи, на които евентуално може да разчитате, и разменете телефони.

През цялото време бъдете позитивно настроени. Чудесно е, че детето ви е пораснало. Нали не очаквате цял живот да се държи за полата ви. Нали да стане самостоятелен човек се борихте през всички тези години.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар