Това са най-интересните пророчества на монаха Раньо Неро

Ти лайф за Лекува

Преди няколко дни ви разказахме за средновековния монах Раньо Неро. Вижте някои от неговите най-интересни пророчества


1. 1503 г. Смут и разкол в църквата, северните и западните области на Германия воюват помежду си.

Това е неспокойното време, когато живее Мартин Лутър (1483 – 1546 г.) – един от водачите на Реформацията, положил началото на люте-ранството.

2. О, виждам великия орел, който ще донесе в клюна си огромна война през 1870 г.

През 1870 г. избухва френско-пруската война, свързана с името на Хохенцолерите. На герба им е изобразен орел.

3. Ще има две седемгодишни войни в Европа. През XVIII в. войските на фелдмаршал граф. П.А. Ру- мянцев достигат до Берлин.

4. Ще е трудно време – голямата война над Хелеспонт през 1912 г. Хелеспонт е древногръцкото название на пролива Дарданели. Става дума за Балканската война.

5. Ще има постоянна борба на три големи религии – религията на Христос, зелената религия, религията на Слънцето и Огъня, която изповядват народите на Арабия и Персия. Религията на Христос е християнството. Зелената религия – религията на Луната (според Раньо Неро Луната има зелен цвят), това е ислямът. Религията на Слънцето и Огъня е зороастризмът, разпространен в Индия и Иран.

6. Християнството ще премине през всички времена. Ще настъпи час, когато християните ще живеят в пещери.

7. Зад зелената религия не стоят добри ангели, затова тя ще отмре.

8. В края на XX в. целият свят ще се покланя на Сатаната. Много бели хора ще бъдат прелъстени от тази религия. Основен център за прелъстяване ще е страната Тартария. По времето на Раньо Неро така наричат Русия, а в края на XX в. е периодът на „демократичните” реформи и разрухата под властта на Елцин.

9. През 2075 година главното знаме на църквата на Сатаната ще издигнат черните народи на Африка – черно знаме, черни дървета, всичко наоколо е.черно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар