Имам идеално семейство, но не мога да устоя на чата!

Ти лайф за Лекува


Лошото е, че започнах да се влюбвам в мъж, когото не съм срещала никога

Това, което ще напиша на много хора, ще се стори глупаво и безразсъдно и сигурно ще са прави – аз съм омъжена от 7 години. Щастливо омъжена за най-добрия мъж!

Имаме прекрасна дъщеря и за всички сме идеалното семейство. Но… ето, че един ден аз се запознах с мъж от чата. В началото всичко беше просто една шега – просто убиване на свободното време, разменихме снимки той ми даде и телефонен номер, знаех че това което правя не е редно, както и сега го осъзнавам, но някак си все поглеждах към компютъра и се молех той да е в чата.

Не съм предполагала, че може да ми се случи нещо подобно – винаги съм мислила, че това е за тийнеджърите, но ето случи ми се! Най-лошото е, че той не знае, че съм семейна и имам дете, а аз нямам сили да му призная.

Със съпруга ми се разбираме идеално и сексът е на ниво, даже е по-хубав от преди, но защо толкова ме тегли към другия ? Объркана съм! Знам само, че никога не бих обърнала гръб на семейството си.

Тази чат любов ми дава толкова много стимул за живот, какъвто никой не ми е давал досега, какво да правя и как да постъпя?

Знам ,че ще бъда упрекната от много от вас, но все пак?

М. В., Никопол

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

  1. Кол says:

    И какво от това? Срещни се с него, оправете се, и той ще ти омръзне. Иначе любопитството ще те човърка, ще се преследвате, мъжа ти ще научи, ще има проблеми.

  2. Вики says:

    Виж, аз попаднах в същото положение. Интернет предоставя измами чувства, защото всичко е някакси толкова близко, на един клик разстояние и същевременно толкова далечно… Навремето нямаше интернет запознанства и поради това бяхме по-ограничени от срещи с колеги на работа, приятели, семейство и нашият си кръг. А сега… но знай, че това е илюзорно чувство, породено от близостта на чата, на един клик разстояние. Осъзнай се и погледни навън, в реалността, излез на кафе с приятели, попътувай със семейството си. Така се саморазрушаваш … повярвай ми. минала съм по този път….

  3. Ani says:

    Obirnah jivota si s krakata na gore ostanah bez dom sasipah psihiceski dasterya si omijih se za coveka ş 4etiri detsa ı iii nakraya ostanah pak sama bez nisto .internet pocerni jivota mi

Добавете коментар