Енергийно почистване на пода – за да е тихо и спокойно у дома

Ти лайф за Лекува

Когато търкаме пода, отмиваме мръсотията, която се е наслоила върху него


С физическите замърсявания нещата са ясни. Но освен тях съществуват и енергийни. Изпитали сте раздразнение, скарали сте се със съпруга, разстроени сте? Вашето състояние не отминава безследно и за вашия дом, защото всичко, което излиза от вас и вашите близки, налага своя отпечатък върху общата атмосфера. Навярно сте посещавали жилища, откъдето ви се иска по-скоро да избягате. И като че ли там не се вижда някаква конкретна мръсотия, стопаните ви посрещат приветливо, а душа не ви дава да останете „за по кафе”.

В домовете, където често има изблици на негативна енергия, дискомфортът невинаги се осъзнава, но се усеща на интуитивно ниво. Разбира се, едва ли е реално човек да е вечно в блажено състояние или насила да задържа нахлулите неприятни емоции. Но ако съвестно почиства дома си, премахвайки енергетичната мръсотия, той ще ви подари много повече топлина, отколкото при автоматично почистване само на физическото замърсяване.

Представете си, че бършейки прахта, вие премахвате дебел слой отрицателни емоции, обиди, недоволство, което вие или вашите близки сте изпитали в тази стая. Старателно изперете кърпата, като си представяте как цялата събрана мръсотия се е устремила далече от вашия дом. По време на миене на подовете действайте на същия принцип, като обърнете внимание и на най-отдалечените ъгълчета на вашия дом.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар