Чудната история на монаха Раньо Неро – по-велик гадател дори и от Нострадамус

През 1972 г. в манастир в Болоня е намерен своеобразен оракул – ръкопис, наречен „Вечната книга”


В нея 150 години преди Нострадамус монахът Раньо Неро прогнозира историята на цивилизацията на нашата планета до 6323 година, включително, т.е. до седмого хилядолетие! „Вечната книга” е написана в стила на древните пророчества. Тя напомня една от най-старите творби на човечеството – „Бундахишн, или Основата на творението”, която е съставна част на Двеста. Със същия странен речитатив, почти хекзаметър, предсказва бъдещето и Раньо Неро.

Има сведения, че живее през XIV век във Флоренция (Италия). Астролог и предсказател, Раньо Неро (в превод Raqno Nero означава „Черен паяк”) е фрацискански монах, чието истинско име вероятно е фредерико Мартели.

Неро свободно разсъждава за различните религии. Той излага езотерическата история на човечеството, посочвайки пътя за развитието му в бъдеще. Във „Вечната книга” много събития са посочени абсолютно точно, а някои фамилии са зашифровани по букви.

Доста детайлно е описано покушението на римски папа, който ще носи имената на двама апостоли (Йоан-Павел). Посочено е, че това ще се случи на площад, ще има два изстрела – единият ще попадне в целта, но папата няма да бъде убит. Предсказано е още, че ще Стреля турчин нечестивец, а покушителите ще са двама, при това единият ще бъде заловен. За разлика от Нострадамус той много често представя алтернатива, предлага други пътища за развитие на бъдещето, сякаш дава възможност за избор.

Самия себе си Неро нарича „Черния Паяк” и пише, че задачата му е да „улавя мухите” -носители на бедствия, зарази, епидемии. Целта е да покаже на човечеството кои пътища трябва да избягва. Според средновековната демонология, едно от имената на дявола е Велзевуп или Баалзебуб, което в превод означава „Владетелят на мухите”.

За много от събитията Неро предлага втори вариант и казва, че корекцията на съдбата е възможна не само за отделната личност, но и за различните нации и за цялата цивилизация. Винаги има по-добра алтернатива. Но тя не се дава случайно, а само чрез съзнателни усилия, колективна, групова работа на човечеството над себе си, над своя астрален код.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар