И двете ми деца ме мразят!

Ти лайф за Лекува


Не знам защо става така, аз просто искам да има дисциплина

Не знам с какво съм заслужила това, но имам чувството, че и двете ми деца ме мразят. Аз съм на 58 години, синът ми е на 25, а дъщеря ми – на 19.

Двамата много държат един на друг и в друт случай това би ме радвало, ако от известно време не забелязвам, че всъщност са съюзени срещу мен. От две години насам почти не разговарят с мен, а ако го направят, ще е да кажат някакъв жлъчен коментар по адрес на моята особа – винаги ще е нещо от рода на това каква задръстена баба съм и как нищо не разбирам. Не знам как стана така до такава степен да се отчуждя от децата си.

Аз просто съм учена, че в семейството трябва да има дисциплина и когато изискам от тях такава, веднага ставам лошата. Не казвам, че те са толкова недисциплинирани – сигурна съм, че не пият, не пушат, за наркотици абсурд, щях да разбера. Децата са добри, но все повече се отдалечаваме…

М. В., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

5 коментара

 1. Vili says:

  А бе,я ги оставете да се оправят сами,не им обръщайте внимание,не им гответе,гледайте себе си и тогава ще видите отношение каквото заслужавате.Трудно е,но си струва.

 2. Силвия says:

  Майката трябва да е ПРИЯТЕЛ с децата си!!Не може само да се изисква от тях! Трябва и да се дава….ЛЮБОВ….това е грешката Ви….

 3. ГРЕТА says:

  Пълнолетни са! Да се оправят сами! А Вие живейте своя си живот!

 4. в.симеонов says:

  1 към 1 всичко казано от вас важи за мен.

 5. Весела Петрова says:

  Много правилно ,оставете ги да се оправят сами не им гответе ,не ги обгрижвайте .Живейте си своя живот и тогава повярвайте ми ще има резултат .Отношението ще е друго .

Добавете коментар