Убий подигравката с добро отношение!

Ти лайф за Лекува

Подигравките рядко имат за цел да обидят някого


Невероятно, но факт. Особено в училищните години те са инструмент за надмощие, за това да се харесаме на другия пол и т.н. Тоест обичайно причината някой да се подиграва на теб е в него самия, в неговите лични и злокобни комплекси.

Ако се случи да ти се подиграят, първо си спомни за това. Погледни в очите човека, който се опитва да те нарани. Вместо да се ядосваш или да страдаш от думите му, си представи какъв ли е неговият комплекс. Може би е кривият му нос, или пък малките й устни, или ниският ръст? Когато видиш в него собствения му проблем, вече няма да чуваш обидата. Ще знаеш, че тази обида всъщност е начинът му да се самолекува. Единствената и най-добра реакция, когато те обиждат, е не-пукизмът. Ако не реагираш на чуждите думи, ако не показваш, че те означават нещо за теб, ти ги омаловажаваш. С това омаловажаваш и техния автор.

Накарай го да се чувства незабележим. Изненадай го. Вместо да се цупиш и да отговаряш, усмихни му се. Ако не е ужасно противен, може дори да го погалиш по рамото. Попитай го как се чувства, имали нужда от нещо. Измести тотално темата на обидите му. Направи се, че не ги чуваш, че не ти влияят.

Пожелай му приятен ден и безсмъртие и продължи да правиш това, което правеше, когато те застигнаха глупостите му. Убий подигравката с добро отношение, пише „Всичко за семейството“. С поздрав. Със смях. И тя няма да може да живее по-дълго от времето, в което е била изговорена.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар