Нова мода в мъжките ризи: карето се връща, но не такова, каквото го познавате

Традиционните карирани ризи тънат в забвение, защото се възприемат като част от каубойския имидж, който е демоде


Това обаче съвсем не означава, че квадратчетата са изхвърлени от мъжкия гардероб. Може да избирате между модните варианти за офиса и свободното време.

На работното място може да комбинирате лек памучен панталон с риза на карета „Виши“. Най-популярни са моделите, при които черни или сини линии се преплитат върху бял фон. Няма нужда да носите нито сако, нито вратовръзка. Добра идея е да разнообразите традиционните сини и сиви панталони с предложения в тухлено или тъмночервено.

Много дизайнери лансират карирани ризи, върху които се преплитат линии в няколко цвята. Обикновено единият е ярък – червено, лилаво или зелено, а останалите са приглушени – сиво, каки, пепел от рози. Квадратчетата са толкова дребни, че отдалече се сливат и ризата изглежда в дюс пастелна багра. В този случай може да се спрете на бял, светлосин или сив панталон.

Държите ли карираната риза да е в традиционно червено, заложете на квадратчета, получени от алени линии, които се кръстосват с черно и бяло. Тъй като тези модели са доста ярки, останалата част от облеклото трябва да бъде максимално изчистена. Черен панталон ще приглуши твърде спортното излъчване на подобна дреха, когато сте на работа.

През свободното време може да си позволите ризи на огромни квадратчета в ярки червено, жълто или оранжево. Ще изглеждате с няколко години по-млади с широк разгащен модел, който може да носите разкопчан над бяла или черна тениска. При някои модели каретата са допълнени с големи надписи и рисунки, вдъхновени от графити културата.

Дизайнерите предлагат два варианта при избора на ръкави. За работното място те са дълги и можете да ги носите навити или изтеглени нагоре. За свободното време са съвсем къси и поръбени с кантове в контрастни цветове, така че да привличат вниманието към релефните ви би-цепси. Ако не сте мускулест, е по-разумно да се спрете на традиционни къси ръкави.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар