Денят, в който сте родени влияе върху годината на вашата сватба!

Ако сте свързали съдбите си в година, когато рожденият ви ден е бил в петък, вашият брак се намира под покровителството на Венера


Предишна статия

Планетата на любовта, удоволствията, чувствените наслаждения ще добави на съпрузите нежност, търпение, мъдрост и разбиране. Но не само! Мъжът и жената ще станат идеални сексуални партьнори. С удоволствие ще си правят подаръци, ще изпълняват желанията на любимия човек. Венера отговаря и за материалното благосъстояние и бракът, създаден в такава година, ще ви помогне да се избавите от финансови затруднения.

В тази идилична картина има обаче един голям минус: хората на Венера невинаги трепетно и нежно се отнасят към своите деца и те изостават на втори план.

Бракът, сключен в година, когато рожденият ви ден е бил в събота, се намира под покровителството на Сатурн. Тази планета олицетворява закона, консерватизма, стабилността, устойчивостта и ограниченията. Сключилите брак в такава година ще се отличават с прекалена взискателност, затова далеч не всеки може да съответства на идеала им.  Ако натискът и контролът силно угнетяват, партньорът няма да издържи дълго. Но имайте предвид, че бракоразводният процес с партньор-Сатурн може да се проточи.

Има и друг вариант: такива бракове могат да съществуват без любов и в такъв случай се крепят на взаимното уважение.

Ако сте сключили брак в година, когато рожденият ви ден е бил в неделя, много ви е провървяло, защото вашият патрон е самото Слънце – източник на жизнени сили, началото на всички начала. Негови отличителни особености са щедрост, доброта, дружелюбие. Ако човек е решил да вдигне сватба в своята година на Слънцето, значи той напълно е съзрял за такова решение и вече представлява самодостатъчна, оформена личност, ясно знае какво иска, поставя си реални задачи и целенасочено върви към тяхното осъществяване. Бракът със „слънчев” човек е истински подарък от съдбата. Такъв партньор ще ви зарежда с положителни емоции, ще ви дарява с грижа и нежност.

Но и на Слънцето има петна. Затова и бракът, сключен в такава година, има своите минуси. „Слънчевите” хора са готови дълго да си затварят очите за недостатъците на партньора, да се примиряват с неговия егоизъм, мързел и безотговорност. А понякога това може да им изиграе лоша шега.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар