Какво издава часовникът за своя притежател?

Вижте какво издава часовникът за своя притежател

Часовникът е едно от първите неща, които виждаме, когато се запознаваме с някого. Ето как да съдим по него що за човек стои пред нас.

мъж часовник

Притежателят на модерен часовник е елегантен, внимателен

– Вашият събеседник носи скъп часовник – златен или с камъни… Какво означава това? Че обича и умее да работи, пък и се занимава с нещо, което му подхожда. Това е добре организиран човек, който си е избрал поприще, на което определено, ако още не е успял напълно, със сигурност скоро ще постигне големи успехи.

– Притежателят на модерен часовник е елегантен, внимателен. Той обича всичко да си е на мястото.

– Ако на ръката на мъжа видите щур часовник – например с два циферблата и някакви странни приспособления, които показват лунните фази или нещо подобно, пред вас стои човек, който е настроен игриво, винаги е в настроение, обича всичко, което напомня лотария. И съвсем не бърза да се разделя с онези мили черти от характера, така присъщи на децата.

– Любителите на часовника като украшение (например монтирани в пръстен, колие или ключодържател) обичат близките си, харесва им да срещнат и нови хора. Те са чаровни бърборковци!

– Хората, които носят часовници с римска номерация, предпочитат класическата музика, хубавите ресторанти и се обличат по-скоро стандартно. Това са по-консервативни личности.

– Ако срещнете човек, който има часовник с чертички вместо цифри, става дума за остър ум с много делови подход към нещата. Никак не е лесно да се повлияе на убежденията на такава личност.

– Обикновеният електронен часовник не е за подминаване: избират го търсещи, артистични личности, които все измислят нещо ново и намират необичайни решения на наглед неразрешими проблеми. Те вярват, че бързата реакция носи повече полза от прекаленото обмисляне.

– Стигнахме и до тези, които изобщо не носят часовници. Щастливци! Не се заблуждавайте, че това означава, че са мързеливци, на които не им пука за времето.

Те са изключително дейни – могат да се надигнат посред нощ, за да се захванат с нещо интересно. Тези хора могат да намерят най-доброто, макар и не най-бързото, решение на всеки проблем.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар