Това е най-добрата техника за запазване на брака!

Модерният мениджмънт издига в култ шефовете, които са лидери


Те ценят служителите си, никога не забравят да изтъкнат приноса им за постигнатите резултати, винаги им създават самочувствието, че всички заедно са стигнали до успеха. Водят, нахъсват и вдъхновяват за нови победи.

Няма нищо по-важно за брака от тази техника. Вашият мъж трябва всеки ден да се чувства герой във вашите очи. От тях трябва да блика възхищение и когато е покорил връх в професията, и когато е забил пирон вкъщи, без да уцели кабела от електрическата мрежа в стената. Жизнено необходимо му е да чува похвали точно от вас. Нали в крайна сметка всичко, което прави, е за семейството. Ако любимата жена не го оценява, то кой?

Не си позволявайте заради рутината в брака и всекидневните грижи да забравите тази изначална мъжка потребност. Спомнете си, че точно с възхищение го гледахте в началото на връзката и това беше коз да го спечелите.

Милиони бракове са се разпаднали само защото жените не осъзнават, че съществена част от любовта е да карат мъжете си да се чувстват победители. Тогава те добиват самоувереност и наистина стават победители. Но дори и нищо да не им върви, ги крепи мисълта, че за любимата са герои, защото полагат нужните усилия.

Когато не върви, тактиката е даже по-нужна. Макар да се наричат силен пол, мъжете по-лесно се обезкуражават от жените. Те са по-нетърпеливи, по-малко гъвкави, искат нещата да стават бързо и съвсем според плановете им. В такъв момент нахъсва-нето и женската вяра, че в крайна сметка ще излязат герои и победители, ги връща в борбата. При криза жените са лидери точно като добрите мениджъри, които не позволяват хората им да се тюхкат, а ги организират да направят анализ, правилните изводи от грешките, нов план и ги вдъхновяват да продължат към успех.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар