Разберете какво казва за вашия характер Хороскопът на маите (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Маите са вярвали в родството на всеки от нас с определено животно


Така са се оформили характеристиките на личностите, в които може би ще откриете и себе си…

МЕЧКА (22 август – 21 септември)

За Мечките практичността и логиката са на първо място. Всичко, което правят, преминава през строг и хладнокръвен анализ. Разумът не им позволява да се отпуснат напълно. Скромността и срамежливостта им дават възможност да са отлични бизнес партньори. Благодарение на вроденото си търпение те са и отлични наставници и учители.

ГАРВАН (22 септември – 22 октомври)

Представителите на този знак имат дарбата да очароват и могат лесно да влияят върху хората. Гарваните попиват цялата полезна и нужна за тях информация. Удава им се политиката. Имат вродена дарба на дипломати, която трябва да развиват. Ако Гарванът няма възможност да се реализира, рискува да стане много романтичен.

ЗМИЯ (23 октомври – 22 ноември)

Змиите са надарени с много силна енергетика. Те заемат нишата на духовните лидери или лекарите. Именно затова е важно да бъдат уважавани и почитани. Но по отношение на финансовите въпроси не са най-добрите съветници, а и самите те се занимават неохотно с тях. Живеят в свой свят. Създават впечатление на много потайни. В отношенията си Змиите се проявяват като много страстни и вдъхновяващи любовници. Заради емоционалността си са подложени на честа смяна на настроенията.

СОВА (23 ноември -21 декември)

Индианците смятат Совите за много твърди и вятърничави. Способността им за оцеляване е толкова голяма, че те рядко се нуждаят от топлината на друг човек. При тях има тенденция за повишен риск и без-разсъдност. Те са родени ловци, пожарникари и обществени активисти. Могат да се приспособяват към всякакви условия. Като цяло са доста щастливи хора, но имат нужда да виждат целта, към която се стремят.

ГЪСКА (22 декември -19 януари)

Хората от този знак имат безкрайни амбиции. Ако в екипа си имате Гъска, всеки проект е обречен на успех. Настойчивостта им е способна да пробива стени. Ако има цел, нищо не може да го спре. Гъските се възбуждат от състезанието и конкуренцията. Те успяват практически във всичко и това е факт. Гъската винаги знае какво прави в която и да е сфера от живота.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар