Египетски хороскоп разкрива неподозирани истини (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Интересни истини за себе си може да научите от древноегипетския хороскоп. Прочетете и проверете


ТОТ

1 – 19 април, 8-17 ноември

Тези хора прекрасно се разбират с всички. Имат добра памет, но никога не забравят нечия услуга или добър жест. Винаги търсят път към самоусъвършенстването. Не се задоволяват с посредственото. В романтичните отношения са честни и верни. Привличат ги хора със същите ценности. Обичат да са заобиколени от семейството и приятелите.

Хората на знака Тот обожават да усвояват нови неща, много са изобретателни. Винаги имат нови идеи. Обичат да споделят знанията си с другите, затова често стават учители и наставници, какго и прекрасни писатели и журналисти.

Щастлив цвят: розов и бял.

Съвместимост със знаците на Бастет и Изида.

АНУБИС

8 – 27 май, 29 юни – 13 юди

Родените под знака на Анубис са страстни, творчески и чувствителни натури. Обичат самотата, тишината, покоя, ненавиждат шума и тълпата. Винаги свободно изразяват мнението си. Ако някой се държи неправилно, обезателно ще го порицаят. Проницателни са, обичат да разкриват тайни, да изследват. Наблюдателни са, често отгатват мислите и постъпките на другите.

Интересуват ги професии, свързани с психология. Хората от този знак
могат да бъдат отлични лекари, в това число па-тологоанатоми.

Щастливи цветове: охра и малинов.

Съвместимост със знаците на Бастет и Изида.

СЕТ

28 май – 18 юни, 28 септември -2 октомври

Тези хора обожават промените. Могат цял живот да търсят приключения и да пътешестват. Харесва им да вървят напред, общителни са, харизматични, обичат да са център на вниманието. Винаги си поставят високи цели и не спират, докато не ги постигнат. Това са лидери, които не обичат да губят и да са втори. Хората на Сет няма да жертват благополучието си заради другите.

От тях стават Отлични политици, вс ^нни.

Щастливи цветове: тюркоазен и черен.

Съвместимост: със знаците на Хеб и Нил.

БАСТЕТ 14 – 28 юли,

23 – 27 септември, 3-17 октомври

Хората на Бастет винаги търсят равновесието и мира. Избягват конфронтацията и стресовите ситуации, предпочитат тишината и уединението. Обичат да се наслаждават на живота. Заобикалят се с приятни предмети, търсят щастие и радост в дребните неща. Вдъхновяват ги музиката и изкуството.
Хората от този знак са загадъчни, привличат ги тайната и магията. Дейността им може да бъде свързана с окуптизъм или метафизика.

Щастливи цветове: жълт и сив.

Съвместимост: със знаците на Сехмет и Хор.

ХОР

20 април – 7 май, 12 – 19 август

Хората, родени под знака на Хор, са много смели. Готови са да рискуват 365 дни в годината. Харизматични личности, стремят се да преуспяват във всичко и да опитат всичко ново. Упорити са, но поставят потребностите на семейството си над своите собствените, действат самоотвержено за благото на тези, които обичат. Търпеливи, трудолюбиви, добре се разбират с другите.

Оптимисти са и се с тремят да са най-добри във всичко. Затова преуспяват във всяка професия, където се изискват смелост и упоритост.

Щастливи цветове: карминеночервен и златен.

Съвместимост: със

знаците на Бастет и Хеб.

СЕХМЕТ

29 юли -11 август, 30 октомври – 7 ноември

Хората на Сехмет са двойствени. От една страна, са дисциплинирани и строги, от друга – обичат просто да плуват по течението. Майстори са в занаята си. Мнозина ги уважават заради дисциплината и ума им. Привличат другите като магнит. Горди, оптимистични са и се опитват да виждат у околните само хубавото.

Перфекционисти са, имат изострено чувство за дълг и справедливост. Могат да станат добри съдии или генерални директори.

Щастливи цветове: зелен и тюркоаз.

Съвместимост: със знаците на Хеб и Бастет.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар