Ето каква е кармичната задача на Телеца!

В края на краищата всеки човек стига до извода, че главните ценности са в собствената му душа


И животът винаги му дава това, което наистина му е необходимо. Телецът може да постигне пълнота и вътрешно съвършенство, ако се научи да цени себе си и да бъде благодарен за всичко, което му дава животът. Той трябва да вижда и да умее да използва ресурсите, с които разполага, и тогава ще направи живота си комфортен и безопасен. За тези хора е много важно да имат. Освен това те прекалено много се стремят към спокоен живот.

Преодоляването на тези зависимости е главната им кармична задача. Повечето от тях знаят как да трупат и да умножават богатството и със свойствената си практичност постоянно си задават въпроса: „Кое ще ми свърши работа?”.

Телецът, който осъзнава кармичната си задача, вижда всички възможности, знае как може да ги използва заедно със собствените си ресурси и по този начин да осигури безопасност и комфорт за себе си и за близките си.

Колкото повече се противи на бедността, толкова повече го притиска Съдбата. Телецът трябва да разбере, че само като изпита нужда от нещо, може да разбере какво е истинско богатство и истинска безопасност. Това може. да се прояви като материални затруднения, липса на признание от околните или нещастна любов. Да се научи спокойно да се отнася към нуждата и към дефицита, е и главната му задача в живота.

Когато Телецът смята, че нещо не му достига (при това, забележете, именно смята, а не че наистина е така), той хвърля всичките си сили да попълни тази липса. В тази борба Съдбата го учи да разбере значението на истината, че богатството може да се появи в живота на човека тогава, когато то се появи в душата му (това се отнася в еднаква степен и за другите знаци). Усещането за недостиг на каквото и да било е мощен стимул за търсене на допълнителни ресурси (у себе си или в околния свят).

Повечето Телци имат всичко, което им е необходимо. Но това не означава, че те имат всичко, което искат. И затова мнозина смятат, че нещо не им достига. Трябва да се научите да искате това, което можете да получите. Само тогава Съдбата ще ви поглези. Трябва да осъзнаете, че значимостта на човека; като личност, се определя не от състоянието на банковата му сметка.

Телецът ще бъде щастлив и ще постигне покой, ако материалната защитеност за него е не необходимо, а желано условие в живота. Тайната на щастието за него е в умението да бъде благодарен.Това чувство ще му помогне не само да се справи с усещането за дефицит, но и ще
разкрие вътрешните му ресурси и ще му помогне да използва и ресурсите от околния свят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар