Как влияе върху здравето позицията на тялото по време на сън?

Специалистите са уверени, че ако разположите леглото си така, че възглавницата ви да се намира в благоприятното направление, можете да подобрите живота си


НА СЕВЕР

Ако сте уморени от безкрайния стрес и неприятни изненади, поставете леглото си с „главата” на север. Животът ви ще се стабилизира и ще е с по-равномерен ритъм. Това направление трябва да изберете и ако имате здравословни проблеми. Съпрузите, спящи с главите на север, скоро ще усетят по-силна привързаност един към друг и душевна близост – особено тези, които често се карат и дълго не могат да се помирят. А за младежите, които обичат честата. смяна на събитията и емоциите, е по-подходяща друга посока.

НА СЕВЕРОИЗТОК

Най-добрият вариант, ако трябва да възстановите запаса си от душевни сили или сте потиснати от сложните житейски обстоятелства, намирате се в състояние на депресия, е североизтокът.Това направление ще ви помогне да се почувствате по-силни, по-уверени и да намерите правилния изход от затрудненото положение. Освен това североизтокът е подходящ за хора, които трудно вземат решения и често се съмняват. Противопоказан е обаче при безсъние.

НА ИЗТОК

Изберете тази посока, ако искате да станете по-целеустремени и енергични. Тя ще повдигне тонуса ви и ще зареди „изтощените ви батерии”, ще ви дари воля за победа. Освен това помага да преодолеете страха и нерешителността във всякакви начинания, особено ако са свързани с комуникации и активни действия.

НА ЮГОИЗТОК

Всички, които страдат от страхове и комплекси (за вина, малоценност, зависимост от мнението на други хора и т.н.), според фън-шуй трябва да спят с главата на югоизток. Това направление помага да се избавите от много психологически проблеми, да повишите самооценката.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар