Опитвам се, но не мога… Така и не мога да приема децата му

Ти лайф за Лекува


Искам да проявя разбиране, но са ужасно невъзпитани

Разведена съм от 10 години с вече пораснали деца, син на 21 и дъщеря на 19, които си имат вече собствен живот, но си живеем заедно под наем.

Преди девет месеца се запознах с човек с който реших, че ще заживеем заедно. Всичко стана много набързо. Той е мъжът мечта за мен и приятел на децата ми. Всичко е много хубаво, но… Той също е разведен и има две дечица, които са при съпругата му, която според него не се грижи въобще за децата. Те ни гостуват, когато е в България, тъй като пътува често, но аз не мога да ги приема.

За съжаление им липсва най-елементарно възпитание, което ме дразни ужасно. Знам и го осъзнавам, че не съм права, но не мога да се преборя, дори моите деца ми правят забележка, че не съм права, но това е.

Умолявам, ако някой има същия проблем да ме посъветва, какво да направя, защото ако продължавам така, може да загубя човека, за когото съм мечтала.

Аз също не бих могла да живея без децата си, макар че както казах вече са големи и разбирам на него какво му е и въпреки всичко по един или друг начин показвам, че не ги желая.

М. Н., Видин

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар