Числата на неуспеха: Как да изчислите какъв „подарък” ще ви поднесе животът утре?

Как да изчислите какъв „подарък” ще ви поднесе животът утре? Много просто


Вземате рождената си дата, като не забравяте, че в нумерологията всички числа се свеждат до едноцифрено. Например 16.05.1974 г.

Числото на първия период се получава по следния начин: денят минус месеца на раждане: 16-5 = 11; 1 + 1 =2.

Числото на втория период: годината минус деня на раждане: 1974-16 = 1958; 1 + 9 + 5 + 8 = 23 = 2 + 3 = 5.

Числото на третия период: числото на втория период минус числото на първия период: 5-2 = 3.

Числото на четвъртия период: годината минус месеца на раждане: 1974 – 5 = 1969 = 1 + 9 + 6 + 9 = 25 = 2 + 5 = 7.

Да разшифроваме всяко число и сами ще си направите изводите.

Число на неуспеха 1

Това число учи човека да развива у себе си сила на волята и самоувереност, да уважава и да обича самия себе си. Откривайки у себе си това число на неуспеха, не бива да се
оплаквате от съдбата и да вините останалите заради бедите си. Урокът се състои във възпитаване на умения да поемате отговорност. Анализирайте проблема, открийте причината и ще се справите с последствията. Учете се да мислите с главата си, а не да се водите по чужд акъл.

Число на неуспеха 2

Много честа цифра. Среща се при хора, които смятат, че живеят в зависимост: от хора, обстоятелства, ситуации. За тях е много важно мнението на околните – какво мислят, какво ще кажат. На свой ред, тази зависимост поражда завист и обидчивост, в някои случаи дори злоба заради невъзоможността да се излезе от рамката. Урокът се състои в това да се научите да разграничавате доброто от лошото, правилното от неправилното, да се научите да съпоставяте фактите. По този начин ще развиете чувство за собствената си значимост, а това ще ви помогне да се справите с неуспехите.

Число на неуспеха 3

Това са творческите натури. Тройките винаги имат вътрешни пориви към нещо възвишено. Но липсва реализация на тези потребности – само препятствия и бариери пред разкриването на таланта. Преживявайки неуспех, тези хора се страхуват да покажат това, което умеят, боят се да не бъдат осъждани или неправилно разбрани.

Урокът е да престанете да се паникьосвате и да покажете на всички какво можете. Освен това да се научите да градите отношения, да се доверявате на другите и да не бъдете импулсивни. Да се научите не само да вземате, но и да давате.

Число на неуспеха 4

Това са хора, които „тъкат на няколко стана”. Бързо се палят, но рядко довеждат нещата докрай. Вършат сто неща едновременно, от което страда качеството на резултата. С такава цифра на неуспеха е трудно да се самореализирате. Затова урокът се състои в усърдната работа по осигуряване на собственото бъдеще и във въвеждането на ред във всички сфери на живота. Това е време на усърден, къртовски труд. Подреждането на приоритетите и акцентите ще ви помогне да преминете този период и да получите добри резултати

Число на неуспеха 5

Това са жизнени хора, които постоянно всичко променят в живота си. Прекаленото желание за свобода и независимост понякога обаче води до печални резултати. Те не са
способни да се концентрират върху нещо конкретно. Урокът е да се научите да сдържате поривите си, да определяте кръга на общуването си правилно, да не пилеете време и средства за очевидно безперспективни проекти и моментни желания.

Число на неуспеха 6

Вие сте мечтатели. Мечтаете за невероятно прекрасно семейство, деца, отношения, автомобили, космически кораби. Това число се среща у много хора, склонни към идеализация,които са изчели всички приказки за принцове и принцеси. Затова живеят с измислени образи и завишени изисквания. Съпругът непременно трябва да е принц, автомобилът – ферари, пътешествието – в открития Космос. Урокът към вас е да слезете на земята и да започнете да мислите с мащабите на реалността. Защото в преследване на ферарито можете цял живот да пътувате с тролейбус. За вас съветът е един: пазете това, което имате, за да не плачете после.

Число на неуспеха 7

Тук проблемът е в самотата. Това число се среща при затворени и обидчиви хора. Те виждат всичко в особена светлина, разбираема единствено за тях. През призмата на собствените обиди и обречеността си те не различават лъжата от истината, шегата от грубостта. Урокът е да се занимавате с постоянно саморазвитие, като при това определите областта, в която бихте искали да се реализирате. Ако не усвоите този урок, рискувате да останете сами цял живот.

Число на неуспеха 8

Доста сложен период в живота, когато настъпва разпределение на приоритетите. Най-вероятно животът ще ви поднесе явни изпитания за устойчивост. При това всички тези прелести ще бъдат свързани с материалната сфера. Но преминавайки тези изпитания, човек може коренно да промени живота си. Навярно именно в периода на „осмицата” всички милионери са заработили своя първи милион или са се разорили. В този период трябва да учите и само да учите. Това не означава да постъпите в университет. Не! Става дума за уроците на живота. И задачата ви е да анализирате всичките му сфери. Само така ще постигнете резултати. Често в този период животът предлага избор: духовното или материалното. Постарайте се да постъпите правилно, та да имате и милион в джоба, и душата ви да е спокойна.

Число на неуспеха 9

Проблемът на тази цифра се състои в недостатъчното състрадание, грубостта, строгостта. Обикновено всичко това граничи с пълната липса на образованост. Урокът е да развиете ерудицията, да четете умни книги и да се научите на съчувствие и съпреживяване.

Число на неуспеха 0

Всичко или нищо! Нулата дава на човека право на може би най-главния избор в живота. Можете просто да плувате по течението, осланяйки се на волята на съдбата. А можете да станете успял човек и да служите на благото на цялата Вселена. Урокът е, че изборът е ваш, затова обмислете всяка своя стъпка.

Вече знаете в кой период над какво да работите! Това ще ви помогне да преминете през житейските уроци и да сте по-щастливи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар