Как да имат късметлийска година хората родени през пролетта и лятото?

Ако нямате възмож­ност да получите лична консултация от астролог, за всеки случай отпраз­нувайте рождения си ден три пъти: на предишния, на самия и на следва­щия ден


Разбира се, без да събирате буйни компании, а само обо­значавайки ритуала на посрещането на следва­щата година. Важно! Трябва да се отчита не само числото, но и сезонът – и то не календарният, а отново астрологическият. Защо­то магията на пролетния рожден ден силно се отличава от магията на летния, есенния или зимния. Готови ли сте да от­бележите своя сакрален рожден ден? Отлично!

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА

Ако сте родени през пролетта(астрологическата пролет започва на 6 февруари и завършва на 4 май), значи сте чо­век на Дървото. И тряб­ва да посрещнете своя сакрален рожден ден в източната част на дома. Покрийте масата със синя покривка (това е вашият щастлив цвят) и поставете на нея малко дърво или цвете в сак­сия – символ на вашата стихия. До него трябва да има нов съд с вода, же­лателно дървен. Освен това ще ви трябва голяма дебела свещ – поставете я в южната част на дома, но не я палете, а се вър­нете на изток.

Знаете точното време на раждането си? Не го пропускайте: истинският маг няма да проспи най- главния час в годината!

И така, вие сте бодри, спокойни, никой не ви пречи, седите и медити­рате.

Можете да включи­те лека музика за фон: тя ще обедини стихиите в дома. Затворете очи и си представете своя личен райски кът: люби­мата градина, брега на морето, горската поляна – с една дума, мястото, където се чувствате аб­солютно щастливи. По­топете се в тези чудесни усещания, запомнете ги. След това отидете в южната зона, запалете свещта: тя трябва да гори най-малко денонощие. Върнете се в източната част, пийнете вода (от тази на масата). Вие сте дърво, а тази вода е вашият живителен сок. Не бързайте, наслаждавайте се на всяка глътка, представяйте си как се изпълвате със сила. Ето че вече сте преминали на ново стъпало в живота си. Поздравления! След това можете да си починете и да се за­емете с делата си, без да бързате. Главното е – никакви стресове през следващото денонощие. Вие сте спокойни, нищо не може да ви разтре­вожи – следователно сакралният рожден ден е бил успешен!

МАГИЧЕСКИЯТ ПЛАМЪК

Хората на юга, роде­ни от 5 май до 5 август, са деца на стихията на Огъня. Затова в идеал­ния случай сакралният рожден ден трябва да се отбележи край огън, сред природата. Заста­нете така, че пламъкът да е на юг от вас: вие трябва да гледате на юг и към огъня едновремен­но. Можете да добавите благовония в свещения огън: сандалово дърво или ароматни шишарки, за да умилостивите сти­хията. След това пристъ­пете към обряда. На лист хартия напишете всички проблеми и мъки, които трябва да си отидат от живота ви. И с думите: „Дойде при мен, но по­вече няма да се върнеш”, хвърлете листа в огъня. След това напишете по­желания към самия себе си. Какво искате: здраве, благополучие, любов? Този лист също трябва да хвърлите в огъня, като кажете: „Агни, отнеси моето желание в небето, нека то се изпълни”. По­седете малко край огъня, „подхранете” го с дърва, благодарете за помощта и се постарайте по-дълго време да издържите без вода: не я докосвайте, не се мийте, не пийте поне няколко часа – това ще усили магическия ефект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар