Знам, че ми изневерява, но наистина не ми пука


Какво от това, че прави секс с друга, след като се връща при мен

Семейна съм от 15 год. Сега съм на 35 – добре изглеждаща, уверена в себе си и успяла жена. Преди 6 год. разбрах, че съпругът ми изневерява с негова колежка.

Приех го много драматично. Обясненията бяха банални – беше случайно, под въздействието на алкохола, за последен път и т.н. Преживях го. През тези години, според мен, не е спирал да се вижда с нея. Пропуснах да отбележа, че от 5 год. не работят заедно.

Съпругът ми не отсъства често от къщи – веднъж на 2-3 месеца закъснява вечер. Тези дни след едно такова закъснение, разбрах че пак е бил с нея. И знаете ли какво? Не трепна нищо в мен. Нищичко. Зная, че в трудните и хубави моменти е с мен и детето ни, а тя какво получава – порция секс веднъж на 3 месеца и пак се прибира при скучния си съпруг. Странно е, че не му се сърдя. Приемам секса за първична и физиологична нужда. Все едно да му сърдя, че веднъж на месец не вечеряме в къщи, където аз готвя, а на ресторант. Не знам дали е нормално това, което чувствам. Аз нямам извънбрачна връзка, за да се чувствам гузна.

З. Д., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар