Каква е мисията в живота на Козирога?

Козирогът се ражда, за да разбере, че уме­нието да владееш себе си и самообладанието, дават свобода да изразиш Висшата си природа


С други думи, той трябва да разбере, че най-главното е да се научи да контролира своето съз­нание. Да не позволява на външните обстоятел­ства да диктуват какво да прави, да мисли или да чувства, а да избира сам.

Ако Козирогът не се старае да разбере кое действително е важно за него, той ще възприема успеха така, както си го представят другите. Ще започне да вярва, че си важен само ако за такъв те смятат околните. И ще се старае на всяка цена да се хареса първо на другите и след това на себе си.

Ще започне да вярва, че си важен само ако за такъв те смятат околните. И ще се старае на всяка цена да спечели признанието им. Това желание е най- големият проблем на Козирога и най-главният му кармичен учител.

Рано или късно повечето от Козирозите, за които външното признание е единственото потвърждение на тяхната значимост, откриват, че това признание е измам­но и не носи желаното удовлетворение. Да се научи да се приема та­къв, какъвто е, е главната тайна на щастието и ус­пеха за всеки Козирог.

Сатурн е планетата, която кара човека да премине през най-трудните изпитания и едно­временно с това му дава достатъчно сили, за да се справи с тях. Именно това е Козирогът: той често се сблъсква с проб­леми и се справя с тях благодарение на сво­ето търпение. Така той решава кармичната си задача.

Освен това Сатурн е планета на мъдростта и умереността и ако Съдбата поглези Козирога с успе­хи, той ще си постави за цел да се усъвършенства духовно. Борейки се със своите страхове и въл­нения, да се откаже от егоистичното си желание да преобрази света по свой образ и подобие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар