Момчето от Марс изумява света със своите способности

Борис Киприянович е убеден, че в миналото си съществуване е живял на Марс


Още от малък говори за марсианската цивилизация, за градове-мегалити и за космическите кораби на марсианците, за полетите на друга планета и за земната Лемурия. Той твърди, че веднъж е летял от Марс до този огромен континент, който сега се намира на дъното на океана.

Родителите на Борис са образовани и доста приветливи хора, но са силно обезпокоени от феноменалните способности на очарователния си син и особено от това как ще го възприемат другите хора. Те казват, че биха били изключително щастливи, ако компетентните специалисти ги посъветват как да възпитават своя вундеркинд.

Майката на Борис разказва, че самата тя, като лекар, забелязва, че още на 15-ия ден от раждането си синът й удържи стабилно главата си. Първата си дума -„баба”, произнася само на 4 месеца и оттогава започва да използва и други прости думички.

На 7-месечна възраст, когато вижда на стената голям пирон, напълно ясно казва: „Искам пиронче”. На година и половина момчето без всякакво затруднение чете големите заглавия във вестниците, на 2 години започва да рисува осмислени картини с молив, а на 2,5 – с боички. На две годинки постъпва в детската градина. Там възпитателките веднага забелязват необикновеното момченце: неговата необичайна съобразителност, извънредните му способности към езици и уникалната му памет.

Родителите му неведнъж са свидетели, че техният син попълва знанията си не само чрез възприемането на околната среда, както е обикновените хора, но и чрез някакви мистериозни външни канали. Те многократно наблюдават как той чисто и просто „сваля“ отнякъде неизвестна за тях информация.

„Никой не го е учил – припомня си майката на Борис, – но той самостоятелно, сякаш е напълно естествено, сяда в поза „лотос” и тогава можеш само да го слушаш. Разказва такива подробности за Марс, за планетарните системи, за други цивилизации, че дъхът ти спира…”

Откъде момчето има такива знания? Космосът и космическите сюжети са постоянни теми на разказите му още от двегодишна възраст. Веднъж той казва, че самият някога е живял на Марс, че планетата и сега е обитаема, но след като преживява най-голямата в историята си катастрофа, губи атмосферата си. Но и до днес малобройните й жители обитават подземни градове.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар