Запознайте се с най-необичайните деца на света!

През 2004 г. в Индия заради внезапно заболяване на майката се раждат преждевременно близначки в 26-ата седмица от бременността


Едно от момиченцата е регистрирано в Книгата на рекордите на Гинес като най-малкото човешко дете. Теглото на новороденото е 243 гр, а ръстът – 24 см. Родителите й я наричат Румаиса Рахман, което в превод означава благодарност към всевишния пророк.

Във Великобритания също се ражда изключително малко бебе, което почти повтаря рекорда на индийското момиченце. Теглото му е само 300 г, а ръстът дори чупи рекорда с 6 см.

Друго дете феномен от Китай става известно пък с наднорменото си тегло, необичайно за детската възраст. Момченцето Лу Хао е родено дори с недостатъчна телесна маса – 2,5 кг. Но след месец бебето започва стремително да наддава на тегло и на тригодишна възраст вече тежи 60 кг. То през цялото време плаче, търсейки храна, и се успокоява единствено когато яде. Лекарите така и не могат да обяснят поведението и неумерения му апетит.

Най-високите деца в света са индийското момче Каран Сингх и бразилското момиче Елисани Силва. На двегодишна възраст Каран достига 1,30 ми съответно тежи над 40 кг. Ръста момчето наследява от майка си, която е висока 2,20м. Елисани – най-високото момиче на планетата, е вписана в Книгата на рекордите на Гинес. На 14 години тя е висока вече 2,06 м.

Египтянинът Махмуд Ваил на 14-годишна възраст става най-умният човек в света, което е потвърдено и със запис в Книгата на рекордите на Гинес. Той притежава математически ум и невероятна склонност към програмиране. Тийн-ейджърът е способей* практически моментално да умножава наум десетцифрени числа. Може би, когато порасне, той ще стане основател на голяма компютърна компания от типа на Apple по примера на Стив Джобс.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар