Техники и тактики за безупречно нанасяне на изкуствен тен

Да си с тен през лятото е красиво, но дерматолозите непрекъснато предупреждават за опасностите от прекомерното излагане на слънце

И препоръчват автобронзантите. Който са ги пробвал в зората на тяхната поява, имат неприятни спомени за неравномерен тен, стичането му при високи температури, неприятна миризма. Тази козметика обаче вече е не само по-качествена, но и по-здравословна. Неудобството е, че изкуственият тен е по-краткотраен от слънчевия, за-щото е повърхностен и няма нищо общо с производството на меланин.

Днешните антобронзанти са с нова формула. Проблемът с миризмата е решен, няма опасност кожата да добие жълт или оранжев оттенък. Има специални серии според типа на кожата – суха или мазна, светла или мургава.

Спрейовете са по-удобни за нанасяне по тялото, а кремообразните бронзанти-на лицето. Ако след нанасяне смятате да се печете, по-практично е да бъдат с противослънчев филтър -така си спестявате употребата на други продукти.

Какво трябва да знаете, преди да се сдобиете с изкуствени тен?

Преди нанасянето се препоръчва кожата да е ексфолирана, за да не стане след това на петна. Ако ще бронзирате цялото тяло, започнете от краката, за да не се изтрие кремът при навеждане или да се събере в гънките на кожата. Прочетете внимателно указанията, за да знаете колко време трябва да изчакате, преди да се облечете. Различните марки продукти изсъхват за различно време.

При нанасяне на автобронзант на лицето действайте внимателно около веждите и близо до косата. Ако искате да подчертаете скулите, с гъбичка сложете още малко бронзант на местата, на които нанасяте руж.

Трайността на изкуствения тен е различна. Най-общо през 3-4 дни ще трябва да го подновявате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар