Корнелия Нинова и Мая Манолова са „на нож“ във взаимоотношенията?

Ти лайф за Лекува

В момента омразата между бесепарка номер 1 и бившата социалистка „реже желязо“, разкриват пред в. „Таблоид“ запознати с отношенията между двете.

Мая Манолова и Корнелия Нинова

Мая Манолова и Корнелия Нинова

По-разлютената била Нинова. Според брюнетката, докато тя се раздавала до краен предел за партията, се видяло, че блондинката не е била так партийно отдадена, както демонстрирала. Бързо-бързо си намерила топло местенце като омбудсман. Корнелия неведнъж била подхвърляла, че Мая си е уредила поста държавен защитник включително и чрез „щъкане из различни партийни централи“. А миналата седмица шефката на БСП направо побесняла, след като отчетният доклад на омбудсмана Манолова пред парламента минал с абсолютно мнозинство – „за“ гласуваха всички присъстващи в залата 190 депутати, нямаше „против“, нито „въздържали се“. Депутатите от всички цветове пък се изказаха най-ласкаво за работата на Манолова от трибуната.

Според Корнелия това доказвало тезата й как Манолова е получила поста, а пред най-приближените си лидерката дори изсъскала: „Подмазвачка“. Самата Нинова също се изказа положително, след като няма как да не взема отношени. Но беше доста лаконична като излезе последна на трибуната и изрече три думи без никакви суперлативи за дейността на омбудсмана:

„Съдържание, доверие и резултати“. Това според депутати от различни цветове им прозвучало доста вяло, дори обидно за бившата фурия на БСП, след като от другите политически сили не спирали да я хвалят.

Червени депутати обаче защитиха лидерката си, като смятат, че Манолова като омбудсман всъщност не е свършила кой знае какво, но успява да се афишира чрез популистки хватки, макар и доста кухи като съдържание.

В крайна сметка Манолова научила какво се говори, не остана длъжна на Нинова и отсякла: „Скрита злобарка!“.

Още повече че й има зъб и заради мъжа си Ангел Найденов. След като беше и министър на отбраната, сега не е нито депутат, нито част от ръководството на БСП.

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар