По-добре разведена с дете, отколкото стара мома!

Ти лайф за Лекува

Дали е истина, че мъжете предпочитат да изградят връзка с жена, която вече има дете?
Защо свободните дами не са предпочитан обект за мъжете, които искат семейство?

Жена с дете или свободна жена, която няма брак зад гърба си и не е ангажирана с дете… Тази дилема изглежда сложна. Но, точно нея повечето мъже решават с лекота.

Казват, че тези които си приличат, се привличат. И това до някъде е вярно. Един разведен мъж ще предпочете връзка с жена, която е в неговото положение. Поради тази причина повечето свободни любовници нямат шанс… Няма шанс и за мъжете, които никога не са встъпвали в брак, да бъдат избрани от дама, която вече има един брак зад гърба си, има и дете.

Нека разберем защо това е така…

Въпросът за жените, които имат по-голям шанс за успех, разбира се изключително спорен. В крайна сметка, има много фактори, които определят качеството на брака и в бъдеще.

Предлагаме на вашето внимание аргументите, които мъжете използват в полза на жените, които вече са били омъжени и имат дете.

1. Тя вече знае как да изгради връзка

Да, колкото и да е странно, една голяма част от мъжете са мнение, че разведените могат да поддържат по-добри взаимоотношения от свободните жени.

Такава жена вече знае какво е да живее с някой. Знае какво е недостатък и какво е компромис. Минала през някои трудности, и поради тази причина няма да изпада в истерия от най-малкото неудобство или проблем.

Тя вече е оставила в миналото илюзията, че животът на съпруга и съпругата е като приказка. Такава жена знае какво иска и какво е в състояние да даде.

2. Малко вероятно е да иска дете

Тя вече е осъществена като жена и майка. Бременността и раждането са минал етап. Може и да поиска да роди дете от него, но не сега, не веднага и не на всяка цена. Това означава, че той може спокойно да се подготви за предстоящото бащинство.

Така да се каже – и двамата да узреят. И най-важното – не се чувства виновен, че не дава възможност на жената да опознае щастието от това да стане майка.

3. Мъжът като партньор, а не като спасение

Било е време, когато за почти всичко е разчитала на мъжа до себе си. Но сега тя знае, че може и трябва да се справи сама. Поради тази причина жените с дете не търсят принц на бял кон. Тя търси приятел, човек, с който може да споделя. Такава жена знае, че по-силно от съюза няма. Но също така е наясно, че не може да има съюз на всяка цена.

4. Добри отношения с роднините и приятелите

Каквото и да си говорим, налице е една много особена и скрита благодарност от това, че той е избрал точно нея, за да бъдат заедно. Поради тази причина мъжът в нейните очи е нещо като герой, макар и не точно истински герой.

Това ще накара жената да не се вглежда толкова упорито в недостатъците му и да не иска на всяка цена да го променя. Общуването с роднините няма да е проблем, защото веднъж вече е минала през това…

5. Той вече знае какво е да си баща

Освен факта, че един мъж може да се подготви психически за бащинството, може и да реши, че не е готов. Във връзката с разведена с дете, дете вече има, освен това, той не е негово. Да, той може да носи някаква отговорност и да полага грижи, но това няма нищо общо с отговорността към собственото му дете.

Ако вземем накуп петте аргумента, ще стане ясно че мъжете, които предпочитат разведени с дете просто се страхуват от отговорност. Може и така да е. Както стана дума в началото – темата е спорна.

Може да изкажете своето мнение в коментарите, дали връзката с разведена жена е по-лесна, отколкото със свободна госпожица. А дали разведените дами избягват свободните мъже заради липсата на опит? Не забравяйте да споделите тази интересна статия с приятелите си в социалните мрежи, където със сигурност ще предизвика много дискусии…

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар