Вижте какво означава цветът на портфейла ви

Ти лайф за Лекува

Всеки елемент има свой цвят

портфейл

Всеки елемент има свой цвят


Замисляли ли сте се някога какво означава цветът на портфейла ви?

В следващите редове можете да научите какво издава той.

Съветът на специалистите е, ако се надявате на финансов възход да избирате много внимателно портфейла си, съобразявайки се с цвета му.
Цветът, който е най-подходящ за вас зависи от това какъв елемент сте според китайския хороскоп.

Червен
Той е подходящ за хора, които са огън или земя. Истината е, че този цвят успява да неутрализира изключително бързо отрицателната енергия. Неслучайно му се носи славата, че прави богатство и ще се радвате на изобилие.

Черен
Черният портфейл се препоръчва на хора, чийто елемент е вода или дърво. Съхранявайте парите си в него, ако искате да имате благополучие в живота си.

Зелен
Най-подходящ е за хората, чийто елемент е огън или дърво. Този цвят ще ви помогне много, ако сте решили да сложите ново начало на финансовото си положение. Той ще неутрализира несполуките в миналото и ще ви помогне да пожънете успех.

Тъмно син
Много е подходящ за хора, чийто елемент е вода или дърво. Той е символ на изобилието. Ако обаче такъв цвят портфейл притежават хора, чийто елемент е огън или метал, няма да пожънат успех, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар