Кърт Ръсел: Срещнах истинско НЛО!

Ти лайф за Лекува

Холивудският актьор признава в ефира на телевизионния канал ВВС, че е виждал истинско НЛО


„Кърт Ръсел идва в програмата The One Show, за да представи втората част на филма „Пазители на Галактиката“. И тъй като разговорът е на извънземна тема, водещият се интересува вярва ли актьорът в съществуването на извънземни и че някога нашата плагнета е посещавана от представители на други цивилизации.

На въпроса за извънземния разум Ръсел неочаквано признава, че веднъж лично се е срещал с НЛО. Това се случва обаче не на земята, а в небето. Заедно със сина си Оливър двамата летят с Частен спортен самолет.

В този ден, който Кърт ще помни цял живот, той се намира зад щурвала, когато изведнъж, вече във въздуха, актьорът вижда шест огнени точки, разположени във формата на буквата V. Синът на холивудската звезда също забелязва странното явление и пита баща си какво е това. Ръсел признава, че се опитва по-внимателно да разгледа странните огньове, за да определи природата им. Но не успява и е принуден да отговори на Оливър, че си няма понятие какво виждат пред себе си.

Няколко години след тайнствената среща Кърт Ръсел случайно се натъква на документалния филм за „огньовете на Финикс“ – серия оптически феномени, наблюдавани в небето на САЩ през март 1997 г. Когато вижда на екрана кадрите, запечатали триъгълните формирования от светещи обекти, артистът изпитва чувство на дежавю.

И тогава актьорът разбира, че самият той е виждал абсолютно същото НЛО. Това го кара отново да си спомни деня, когато се сблъсква с необяснимия феномен в небето.

И досега тази загадъчна среща го вълнува и поставя множество въпроси: какво всъщност е видял тогава в небето кумирът на милиони, седейки зад щурвала на спортния самолет…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар