Рецепта за невероятен сироп от бъз

Със сигурност ще се превърне в любимия ви сироп

сироп от бъз

Със сигурност ще се превърне в любимия ви сироп

Намираме се в сезона, в който можете да си направите невероятно свеж сироп от бъз за зимата.

Сиропът от бъз е изключително свеж, ароматен и лек. Ако обичате соковете и сиропите, не е необходимо да купувате химията, която се предлага в магазините. Много по-здравословно би било, ако заложите на натуралните продукти.

Възползвайте се от даровете на природата и си направете невероятния сироп от бъз.

За целта ще са ви необходими следните продукти:
30 цвята бъз
1 литър вода
1 пак. лимонена киселина
2 кг. захар

Измийте цветовете и ги залейте с водата. Оставете ги да киснат в продължение на 24 часа. Задължително условие обаче е да затиснете цветовете бъз така че да са под водата.
След като изтече 24-часовия срок, прецедете сока, който се е получил. Добавете цялото количество захар и лимонената киселина и бъркайте до пълното им разтваряне.

Това беше цялото усилие, което трябваше да положите, за да си направите невероятния сироп от бъз. Сега трябва единствено да го налеете в стъклени бутилки. Напълнете ги догоре, за да изгоните въздуха. В противен случай рискувате да се развали.

Съхранявайте го на тъмно и хладно място. Когато решите да се насладите на невероятния сироп от бъз, го разредете в съотношение 1:9 или по ваш вкус, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар