Вижте разписанието на щастието през следващите месеци

Юпитер – Планетата на голямото щастие, е планета на успеха, благополучието, справедливостта и оптимизма


Чак до 10 октомври 2017 г. тя се намира в обителта на Венера и Хирон, във Везни – стихията на въздуха.

Знакът Везни е свързан с красотата, хармонията и отношенията. Присъствието на Юпитер там обръща особено внимание на брака и семейството. Много двойки ще пожелаят да .узаконят връзката си. Юпитер във Везни ни учи на дипломация и справедливост, безпристрастие в оценката на случващите се социални явления.

Юпитер е ретрограден до 7 юни 2017 г.,- в стационарна фаза е на 8 юни. Във Везни и в ретроград планетата спира деловите и миротворческите отношения с партньорите. На лично ниво това се изразява като повишена субективност.

След 10 октомври преминава в Скорпион (тук Юпитер е йа гости на Плутон и Марс, във водната стихия), започва период на глобални промени, появяват се нови лидери. Амбициите излизат на преден план. Всеки човек ще има възможност или да получи всичко, или да изгуби всичко. Юпитер е в Скорпион цяла година и ще проверява трайността на връзките и съвестта на всекиго от нас.

На 19 май ретроградният Сатурн (Сатурн през цялата година се намира в Стрелец, само “на 20 декември преминава в Козирог) образува тритон с Уран, а Венера в Ойен се намира в опозиция към Юпитер. Не вярвайте на това, което ви говорят или предлагат – вероятни са измами.

На 3 юни Слънцето в Близнаци образува тритон с Юпитер. Аспектът привлича успеха и дава благословия на писателския и издателския труд.

На 13 юни Меркурий в Близнаци образува тригон с Юпитер.

В този ден не трябва да се вглеждате и да изучавате детайлите. Възприемайте всичко с чувство за хумор и повече се усмихвайте!

На 25 юни Марс в Рак образува квадрат с Юпитер. Не бързайте – суетенето води само до раздразнение.

На 27 юни квадратура на Меркурий в Рак с Юпитер. В семейството са вероятни конфликти.

На 6 юли квадратура на Слънцето в Рак с Юпитер. Много мързелив ден. Ако станете от дивана, ще е подвиг!

На 18 юли Марс в рак се намира в квадратура с Уран, а Венера в Близнаци – в тригон ; с Юпитер. Не влагайте пари в рисковани сделки – нещата може да се развият не така, както сте ги планирали.

На 4 август Юпитер образува квадратура с ретроградния Плутон. От този момент в пъти нараства желанието за самоутвърждаване, за придобиване на авторитет.

На 17 август Венера в Рак се намира в квадратура с Юпитер. Голяма е опасността да бъдете съблазнени от очарователен представител на противоположния пол!

На 28 септември – опозиция между Юпитер и ретроградния Уран. Не вземайте кардинални решения, за да не си създадете проблеми за години напред.

На 18 октомври е съединението на Меркурий в Скорпион с Юпитер. Дори плетенето на интриги да не ви е по сърце, можете да попаднете в чужда игра и да се почувствате като придворна дама.

На 26 октомври настъпва съединение на Слънцето в Скорпион с .Планетата на голямото щастие. Дошло е време да излезете от сянката и да афиширате себе си.

На 13 ноември Венера в Скорпион образува съединение с Юпитер. Използвайте момента, за да сразите всички с чара, сексуалността и магнетизма си.

На 3 декември Юпитер образува тригон с Нептун в Риби. Благословено време за хора от творческите професии.

На 31 декември се наблюдава квадрат между Юпитер и Възходящия възел в Лъв. Религиозни и нравствените възгледи силно ще противоречат на общоприетите, което може да предизвика трудности в общуването с околните.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар