Влюбването – сложно емоционално състояние, което може и да ни разболее

Ако се опитвате с помощта на ново влюбване да забравите проблемите с настоящия партньор, ви очаква още по-голямо разочарование

Проблемите в отношенията не възникват на празно място. Ако не сте ги решили с един човек, автоматично ги пренасяте и в новите отношения, като периодично се учудвате защо толкова не ви върви в любовта.

Очевидно с помощта на състоянието, което дава влюбеността, хората се опитват да избягат от самите себе си.

За съжаление, такова отношение към собсвения живот формира зависимост от влюбеността. Излиза, че човекът заменя отношенията с физическо или емоционално удоволствие от партньора, тоест използва го като наркотик. Влюбеността излиза на преден план, а не особено приятното отстъпва.

Колкото по-дълго човек се опитва да реши проблемите си по този начин, толкова по-голяма доза „вливания” ще са му необходими. Мнението, че прекалено влюбчивите хора са просто хиперсексуални, е погрешно – в действителност те се ръководят не от темперамента, а от банален страх. Само като приемете себе си, ще можете да се освободите от зависимостите и страховете. Само като изпълните живота си със смисъл, ще можете да изградите щастливи отношения, неизискващи постоянен допинг. Намерете достойна цел в живота си. Помагат медитации, книги, които карат да се замислите, специалист, който да ви помогне да анализирате истинските причини за самотата, депресията, скуката и неудовлетвореността от живота и да намери възможности за вашата реализация.

Заминете на пътешествие, където ще можете спокойно да по- размишлявате за живота си и неговия смисъл. Научете се да получавате емоции от нещо друго: хоби, спорт, пътешествия, важна и мотивираща житейска цел, професионален растеж, собствен бизнес, благотворителност. Колкото повече емоционално изпълнени сте вътрешно, толкова по-малко външни стимули ще са ви необходими, за да сте щастливи.

Организирайте свободното си време самостоятелно, не се надявайте, че някой ще ви развлича. Съставете списък на всички неща, които ви харесват, реализирайте плановете си. Само така ще се научите да получавате удоволствие от собствената си компания и да не зависите от наличието на влюбеност и външни стимули.+

Развийте собствената си личност, тогава ще можете да признаете и в другия човек личността, а не да го възприемате като средство за запълване на вътрешната ви празнота. Саморазвитие- то и личностният растеж ще повишат самооцен- ката, ще престанете да я повишавате за чужда сметка, като постоянно се влюбвате. Опознайте другия човек по-добре, проявете интерес към него, а не само към своите емоции. Може би тогава ще можете да го обикнете истински.

Живейте реален живот, решавайте проблемите си и не бягайте от тях, спасявайки се с любов. Щом това се случи, животът ви и отношенията ви с партньора ще станат по-качествени.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар