Какво се намира зад слънцето?

Уфолозите постоянно изтъкват версията, че Луната е или кораб, или база на извънземни


Косвено това се потвърждава и от американските астронавти, кацнали на земния спътник. Там те виждат множество НЛО и дори космически портали. По-късно всички видеоматериали са засекретени.

Какво се намира зад слънцето?

В дълбока древност хората са смятали, че боговете (а за тях пришълците всъщност са били богове) долитат иззад Слънцето. Най-вероятно причината е, че именно зад нашето светило се намират бази на извънземни същества. В сравнение със Земята Слънцето е много голямо – съотношението е като между огромна ябълка и малко маково зрънце.

Затова не можем да видим какво има зад нашето светило. А според астрономите именно там има планета, много наподобяваща Земята, която постоянно е скрита от нас от огромната звезда.
Разбира се, засега земляните не могат да изпратят космическа експедиция, за да се провери тази версия, макар че съществува мнение, че такива технологии вече са реалност, но някой не позволява да бъдат използвани. А кой е този някой, ако не самите пришълци, които не желаят да знаем за техните бази и още повече – за планетите, населени с друг разум.

Астрономи са изчислили по измененията на силите на магнитните връзки, зафиксирани от приборите, че зад Слънцето се намира двойник на Земята, където има приблизително същите условия за живот като на нашата планета. Ако това е така, то защо все още не е осъществен контакт? Уфолозите са уверени, че на тази планета трябва да се търси основната база на представителите на извънземни цивилизации. И най-вероятно там те са значително повече, отколкото може дори да си представим.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар