Опитайте този специален ритуал за щастие, и променете Съдбата си

Защо човек идва на този свят? Разбира се, за да се научи да бъде щастлив

За съжаление, се справяме с тази задача с променлив успех. В същото време, във всеки момент сме способни да насочим живота си в по-добро русло. Но има специал­ни дни, когато можем да се програмираме за щастие и успех за година напред. И този чуден период започва с… рождения ни ден.

За да е успешна годината ни, трябва правилно да използваме енергията на първите дванадесет дни след рождения си ден.

В първия ден най-много мислете за себе си, за личностната си реа­лизация. Много е важно да разберете какво (или кой) ви пречи да прояви­те своите таланти, да се реализирате, да бъдете себе си. Разберете, че в рождения си ден вие сте най-добрият съветник за самите себе си.

Не прехвърляйте отговор­ността за съдбата си на обстоятелства, родители, приятели, правителство, Висшите сили – единствено вие сте господар на живота си!

Постарайте се да се погледнете отстрани, като предварително свалите розовите (или обратното-сивите) очила.

Бъдете честни със себе си. Доволни т сте от това, което виждате? Едва ли на сто процента. Защото, както е известно, съвършенството няма граници и пред всекиго стои собствен хоризонт. Така че вървете към него! И нека над хоризонта ви винаги да грее дъга.

Във втория ден си направете подарък. Купете си нещо, за което отдавна сте мечтали-дреха, парфюм, а може и автомобил или яхта. И задължи­телно попълнете, макар и с 1 лев, банковата си сметка. А най-добре е да направите на свое име паричен превод – така ще активизирате личните финансови потоци и то­гава през цялата година няма да имате проблеми с парите.

В третия ден непре­менно общувайте с братя, сестри, съседи, приятели, съученици. Побъбрете по телефона или в социални­те мрежи. Добре е и да направите автомобилна разходка из града, да се запишете на курсове (спортни или познава­телни). Този ден трябва да мине в движение. Не по-малко важно е с полза и удоволствие да общува­те – тогава през цялата година ще се оказвате на нужното място в нуж­ното време. Атова, както е известно, обикновено носи успех.

В четвъртия ден се погрижете за роднини. Посетете родителите, като купите дребни пода­ръци, сладкиши. А ако ня­мате такава възможност, поне им се обадете и се информирайте за здравословното им състояние. Кажете им колко ги оби­чате и цените. Освен това в четвъртия ден трябва да си спомните за близките си, които вече ги няма. Помолете се за тях, за­палете свещ, поръчайте литургия, молебен. А още по-добре е да направите подарък на собственото си жилище – защитен амулет например. Тогава в близките дванадесет месеца в дома ви атмосферата ще е неизменно слънчева и безоблачна.

Петият ден е пред­назначен за любов. Ако не сте обвързани, побързайте да се влюбите. Ако имате връзка, не се колебайте да про­явявате чувствата си. И още: обезателно отде­лете внимание на децата, поиграйте си с малките, поговорете откровено с тийнейджърите. Ако все още не сте станали родители, опитайте се да събудите у себе си вътрешното дете и се по­забавлявайте – както вие си знаете!

В шестия ден орга­низирайте генерално почистване. Подредете дома и офиса. Погрижете се и за здравето си.

Направете си абонамент за басейн или фитнес клуб, купете си книга за правилно хранене, посетете лекар. А ако отдавна меч­таете за кученце, котенце или палагалче например, знайте, че това е идеал­ният момент да поканите питомеца у дома.

В седмия ден се пос­тарайте да оправите отношенията със съпруга/съпругата. В това сложно начинание на мъжете ще е от полза посещението в цветарски или бижутери­ен магазин. Жените ще трябва да си припомнят рецепта за ябълков пай с канела, да сварят аро­матно кафе и да почерпят любимия. Именно такъв е ароматът на семейното щастие!

Осмият ден е пред­назначен за прощаване с миналото. Решително се избавете от баласта, забравете проблемите, старите обиди, както и от­ношенията, които ви дър­пат назад и ви пречат да се развивате. Ако бракът ви започва да прилича на проточил се бразилски сапунен сериал, един съ­вет: решително превклю­чете канала. Това е ден за изгаряне на мостовете. И не се страхувайте да се окажете под отломките. Освен това е добре да се снабдите с издание на „Кама сутра” и да започнете да я изучавате с партньора/партньорката, като затвърждавате наученото с практически занимания.

В деветия ден е д об­ре да се отправите на пътешествие или поне да започнете подготовката. В краен случай можете да помечтаете за далеч­ни страни. Ако смятате, че в близко време едва ли ще ви се предостави възможност да заминете „зад девет земи в десета”, организирайте си малки ваканции на вилата. И ще разберете, че главното е да създадете съответното настроение.

В десетия ден се постарайте да намерите опорна точка, за да пре­обърнете Земята. Ако трябва да сме сериозни, това е времето за карди­нални промени към по- добро. Не се страхувайте да поемете инициативата в свои ръце – например, ако сте мечтали за по­вишение, смело влезте в кабинета на шефа и без излишна скромност заявете, че заслужава­те по-висока длъжност и съответното парично възнаграждение. Освен това в десетия ден е же­лателно да си направите талисман за кариерен растеж и професионален успех.

А ако работата ви е заменила всички земни радости, напомнете си какво се случва с уморените коне.

Единадесетия ден посветете на приятелите. Спомнете си и тези, с които не сте се виждали сто години. Обадете им се, а ако сте изгубили телефона, опитайте се да ги откриете в социалните мрежи. Идеален завър­шек на единадесетия ден ще бъде уютна приятел­ска вечеринка.

Дванадесетият ден е най-тайнственият, може да се каже сакрален. Желателно е да изчез­нете от суетата на света и да останете насаме със себе си, за да си изясните целите и приоритетите. Запалете свещ, медити­райте, поразмишлявайте или просто помълчете.

Понякога малкото пла­мъче на свещта може да сгрее и успокои по-добре от огромния огън. Не бързайте. И ще забележите как тягостните мисли и емоции ви напускат, а на тяхно място се появяват любов и надежда за по- добро бъдеще.

Това е всичко. Както става ясно, няма нищо свръхестествено. И въпреки това тези прости действия могат да сътворят истинско чудо – да привлекат в живота ви щастие, благополучие, любов, приятелство, успех и признание. С благодарност приемайте всичко, което ви се случ­ва. Защото с позитив­ното си отношение вие създавате съответната програма и светът ще ви отвърне със същото, като ви помогне да ре­ализирате надеждите и мечтите си. Не се опит­вайте да се борите със съдбата, а се научете да ѝ сътрудничите и да бъдете щастливи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар