Той продължава да издържа бившата си


Тя не работи и чака на мъжа ми да й носи пари

Запознах се с един мъж преди 5 месеца. Аз съм разведена с две деца, а той няма брак, но има две припознати деца. Мислех си, че съм намерила другар в живота си, но вече се съмнявам. Никога не ме е лъгал за нищо, от самото начало знаех за майката на децата му, знаех, че живеят в неговата къща, той ми казва, че не може да изгони децата си от там и безспорно е така, но този факт вече взе да ме дразни. Ние живеем на квартира, плащаме наем, а тя не работи и е изцяло на негова издръжка. Не мога да протестирам, защото, когато аз не работех, той издържаше и мен. Всичко това вече много ме обърква, не мога да се съглася, че тя просто живее там, а от друга страна не искам да повярвам, че съм му любовница.
Изглежда не искам да осъзная очевадни неща. Разговаряла съм с него по въпроса и той ми излиза с аргумента, че живее с мен и няма нищо общо с нея. Той наистина живее с мен, на приятелите си и на колегите си ме представя като негова съпруга, а преди месец ми предложи брак.
Не знам как да повярвам на всичко това имам чувството, че ще се събудя и ще се намеря в една голяма лъжа.

П. К., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не бързай да се жениш. Поживейте си още. Опознай го по добре. Явно още я обича. Щом живеят в неговия дом та и бившата. За децата е нормално. Но за не е. Помисли добре. После да не съжалявате.

Добавете коментар