Всяко 5-то семейство в света се разпада заради свекървата

Няма значение дали снахата ви харесва или не – синът ви я е избрал и тя става част от семейството

Психолозите и консултантите по семейно щастие съветват вие да се погрижите за добрите отношения с нея, защото вие сте по-опитна-та и по-мъдрата.

Първо си спомнете какви са били отношенията ви с вашата свекърва и в никакъв случай не повтаряйте това, което сте мразели в тях. Също както вие някога, така и снаха ви сега е човек от друго поколение.

Първо си спомнете какви са били отношенията ви с вашата свекърва и в никакъв случай не повтаряйте това, което сте мразели в тях. Също както вие някога, така и снаха ви сега е човек от друго поколение. Има свои разбирания и интереси, които са много по-различни от вашите. Може да сте сигурни: започнете ли с опити да налагате своето мнение, в девет от десерт случая тя ще няма да е съгласна с него.

В началото е по-добре да не се вживявате в ролята на нейна майка. Тя си има своя. Но ако сте добронамерена и премерена, с времето може да ви приеме като втора майка, а защо не и като приятелка, с която може да споделя всичко свободно, без да бъде съдена.

Освен това не се дръжте със сина си като с“ маминото детенце“. Това най-много вреди на отношенията между младите. Той е създал семейство и трябва да оставите това семейство да живее собствен живот.

Разпределете домашните задължения и не се месете. Може да ви се струва, че снахичката греши, но не се втурвайте веднага да й давате акъл, нито пък да преправяте това, което е направила. О, да, никой няма съмнение, че вие знаете по-добре кое как става, нали имате повече опит. Но той надали ви е прелят от свекървата, добили доста от него по метода на пробата и грешката. Оставете снаха си да мине своя път. А ако много, ама много не можете да се сдържите да не се изкажете и да покажете, поне гледайте да е с чувство за хумор.

Помнете – според статистиката 5% от браковете по света се разпадат заради свекървата. В анкети всяка четвърта жена казва, че не понася майката на мъжа си, и смята, че тя й се меси във всичко, контролира и се заяжда. Почти една трета от снахите твърдят, че заради свекървата си в един момент са се чувствали непълноценни, сякаш не са достатъчно добри за партньора си. Около 24% описват отношенията си със свекървата като лоши или дори ужасни. Нали не искате да влезете в тези ужасни проценти?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар