Набедих колежката за любовница на моя любовник и я очерних пред всички


Сега се питам дали не постъпих жестоко с нея

От много години съм разведена, като имам син, вече на 25 г. Години след развода, на работното си място срещнах човек, с когото започнахме интимни отношения. Връзката ни продължаваше много години. Случиха се много неща през това време – хубави и лоши, въпреки които ние продължавахме да поддържаме отношения.
Един хубав ден в службата ни дойде нова колежка – младо, симпатично момиче. То бе доста контактно, любезно и не на последно място странно по свой начин. След няколко години трудов стаж при нас, разбрах, че е имало интимни отношения между нея и моята половинка. Направо побеснях!!!Започнаха разговори с него, сълзи и т.н., проверявах телефона му и регистрирах всеки техен разговор, четях съобщенията им, а те твърдяха, че не е вярно.
Проведох разговор и с нея – казах й че вече живеем заедно и да престане да го тормози. Междувременно започнахме с по-близките колежки да не говорим с нея, да я изолираме и подминаваме по коридорите.
Сформирахме сбирки, на които канехме всички с изключение на нея. Може би с поведението си искахме да се разкае и да признае за връзката, но тя замлъкна и оттогава вече две години не отрони думи.
Никога вече не се събра с колектива! С всеки изминал ден си мисля, че сме постъпили адски жестоко с нея. Всъщност това се прави от двама, а ние й прехвърлихме цялата вина и цялата ни омраза.
Знам ли, може би Вие ще ми помогнете да преценя дали съм постъпила правилно или жестоко с това момиче!

М. Н., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар