Как е най-добре да възстановят силите си различните зодии? (от Везни до Риби)

Всеки зодиакален знак обаче има свои хитрости, които му помагат да възстанови биополето си и да си върне изгубената енергия

ВЕЗНИ

Тези хора често не забелязват момента, когато силите им се изчерпват. И това обикновено се използва от онези, които се хранят с чужда енергия. Преди всичко, за да предотвратите напразния преразход на енергия, трябва да се научите да отказвате на манипулаторите и да не чувствате в същото време вина.

За Везните е много важно да се възстановят грамотно след всички тези загуби. Помага ви всичко, пряко свързано с изкуство и култура – посещения в музей, слушане на хубава музика. Изберете любимия си стил и се наслаждавайте на творбите на композитори, художници и писатели.

СКОРПИОН

Често пилеете енергията си в противостояние на тези, с които принципно не сте съгласни, или пък изгаряте вътрешно от различни емоции – съмнение, недоверие, ревност. Разбира се, най-простото е да се опитате да се доверявате на хората до вас, да не ревнувате без повод, но е по-лесно да се каже, отколкото да се изпълни.

Затова има и по-достъпни методи за бързо възстановяване на енергийния тонус: медитация пред открит огън, дихателни практики и ци-гун, почивка сред природата. Помага ви също и наблюдаването на стихиите – морска буря, порои или поривист вятър.

CTPEЛЕЦ

Енергетиката на типичните Стрелци е удачно балансирана и нейният преразход обикновено не предизвиква сериозни проблеми, тъй като лесно се попълва.

Стрелците са открити за света и умеят да се радват и на най-простите неща – на разсъмването, на вкусната храна, на интересна книга. Най-голямото им удоволствие обаче са пътешествията, радостта от нови открития, запознанството с други култури. Именно това бързо възстановява енергетиката на изтощения Стрелец. Дори да нямате нито време, нито пари за разкошен отпуск в екваториалните ширини, обикновено пътуване през уикенда в околностите на вашия град ще е напълно доста-тъчно.Смяната на обстановката ще ви подхрани с енергия.

КОЗИРОГ

Тези хора упорито се трудят над поставената цел, като понякога не забелязват, че са прекрачили границата, отвъд която ги чакат енергийни загуби.

За да не прерасне умората в хронична, е добре да се обърнете към силата на рода, на предците, на семейството -това е най-ефективното средство за енергийна корекция на Козирозите. Позвънете на родителите, излезте с децата сред природата, научете ги на нещо полезно или просто разгледайте семейните албуми. Животът не е само безкрайно изкачване в кариерата, но и близки хора, които понякога имат нужда от вниманието ви.

ВОДОЛЕЙ

Ярки и общителни, често „изхвърляте” цели порции от енергията си. Истината е, че лесно я възстановявате. Но само при условие че изключите тъжните мисли и напълно се изолиране от общуването с натрапчиви хора. Кръгът на интересите на типичния Водолей е достатъчно широк и това за мнозина от вас е истинското спасение. Ако сте изморени и изтощение, чувствате се „на нулата”, трябва спешно да се отърсите с помощта на любимите си увлечения, които обаче да споделите с близки приятели. Уикендът, изпълнен с приятно общуване и интересни занимания, е това, което отново ще ви върне ентусиазма и вкуса към живота.

РИБИ

Всесъчувстващите и всеразбиращи Риби щедро споделят енергията си не само с тези, които го заслужават, но и понякога я подаряват на различни енергийни вампири. Съвет: при сериозен преразход на енергия помолете за подкрепа приятели и близки, споделяйте проблемите си. Вие също имате пълно право на помощ и искрено съчувствие. Водните процедури също бързо ще ви върнат самочувствието. Добре е да отидете при открит водоем, а най-добре – на море. Но дори и обикновеният контрастен душ ще ви върне изгубения тонус и позитивно възприятие на заобикалящия ви свят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар