Как е най-добре да възстановят силите си различните зодии? (от Овен до Дева)

В живота се случват ситуации, когато енергетиката буквално се топи


Това може да бъде следствие от общуването с неприятни хора, от трудни житейски ситуации или нечие умишлено влияние.

ОВЕН

Овните често пилеят енергийния си потенциал, но въпреки това могат също така лесно да възстановяват загубите. Спортни мероприятия, активен отдих сред природата, екстремални увлечения – всичко това помага да свалите напрежението от неудачните контакти с околните и да се настроите на положителни промени. Най-доброто енергийно подхранване за Овена е да спечели състезание, да се покаже най-добър на фона на останалите. Допълнителен бонус са вечерните медитации до източник на открит огън.

ТЕЛЕЦ

Тясната връзка с природата, с растителния свят и стихията на Земята може меко да възстанови енергетически изтощения Телец. Ако усетите умора след общуване с конкретен човек или сте изтощени от работа, вземете си почивни дни и излезте сред природата. Ако нямате такава възможност дори разходка в парка ще ви се отрази добра. Тактилният контакт с дърветата, храненето на птиците – всичко това ще ви помогне да превключите на позитивни емоции. Отглеждайте в дома си здравец или дифенбахия – те отлично поемат енергийния негатив и изчистват обстановката около вас.

БЛИЗНАЦИ

Често си избирате занимания, които предполагат интензивно общуване с други хора, което понякога ви уморява. Най-лесно е да възстановите отдадената енергия с помощта на активна почивка – в тясна компания или в уединение. А вечерта – увлекателна книга и никакви обсъждания на прочетеното. Трупайте впечатления, обмисляйте и събирайте свежи сили.

РАК

Представителите на този знак предпочитат разумно да изразходват енергията си и точно знаят как могат да я възстановят.Това става най-добре в уединение или чрез общуване с близки роднини. Самото възприемане на семейството за Раците създава усещането за сигурен тил и стабилност. Освен това тези хора могат да се занимават с нещо, което изисква работа или размишления в уединение, без да се опитват при това да създават около себе си компания от съмишленици. Градинарството и непосредственият контакт с природата също са отлични природни „енергетици” за този знак.

ЛЪВ

Умореният Лъв едва ли ще може да играе ролята на център на мирозданието. Затова спешно трябва да се подхрани с енергия. Тези хора раздават енергията си с наистина царска щедрост. Да помогнат на приятел или на добър познат, да установят нови контакти или просто да покажат неформалното си лидерство в колектива – всичко това изисква загуби, които трябва да бъдат попълнени. Лъвът почива в уединение само когато средствата са изчерпани. Най-добре е да си вземе отпуск за няколко дни и да го прекара максимално активно: сменяйте декорациите, спортувайте активно, а вечер посетете концерт на любимия си изпълнител.

ДЕВА

Представителите на този знак не са особено комуникативни, но въпреки това отлично умеят да установяват отношения с различни хора. Тази способност обаче не им се удава лесно – общуването Девите губят колосално количество енергия, която трябва да възстановят. Отделно перо в енергийните им разходи е безпокойството за бъдещето, за професионалния си статус и за финансите. Най-доброто средство за тези работни коне на Зодиака е превключването от работа и общуване на почивка в уединение. А йогата и медитацията помагат да изключите от мислите за работата. Девите обожават да се учат, затова могат да се запишат на курсове, свързани с техните увлечения и хобита.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар